Datum: 28-07-2021 - 19:19
18
jul
'21
Blik op Lisse fotograaf Arja Luijk geeft uitleg op Lisbloem.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Blik op Lisse fotograaf Arja Luijk geeft uitleg op Lisbloem.

Na de vraag of ik het aan durfde om groep 7 [13 leerlingen] van de Lisbloem alleen workshop te geven en een plan gemaakt met juf Heleen was het op donderdag middag half 1 zover.
Bij binnenkomst werd ik direct ontvangen met: " Bent u Arja? gaaf ik heb er zin in." Nu wat wil je meer,.....

Na een korte uitleg wie ik was en wat ik deed voor blik op lisse (BOL)afspraken gemaakt hoe we het zouden aanpakken. De groepen waren al in gedeeld in 2/3 personen dus in totaal 6 groepjes. Drie groepen begonnen buiten en 3 binnen met hun opdracht. We zouden na 15 minuten verzamelen in de klas dan even bespreken en ruilen van groep van binnen naar buiten en andersom. Weer 15 min later verzamelden we in de klas en toen had ik iets lekkers voor degene die hun best hadden gedaan oftewel de hele groep.

Daarna een kwartier foto's van hun leukste vak of hobby. Na terugkomst verhalen gedeeld en met juf Heleen afgesproken dat ze de foto's naar haar zouden sturen. In verband met de tijd gevraagd of ze het leuk vonden om na de vakantie nog keer af te spreken om over de foto's te praten en het te hebben over bewerken. 1 kreet Yes!

Dus al met al een gezellige en leerzame tijd. 
Ik vond het SUPER gaaf en gezellig en nu dus op naar volgend jaar. Ik zie uit naar jullie vakantie foto's

Arja

Eerder verscheen:

het museum van donderdagmiddag 15 juli.

Blik op Lisse geeft workshop foto's maken op basisschool.