Datum: 28-07-2021 - 18:24
17
jul
'21
Blik op Lisse geeft workshop foto's maken op basisschool.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Blik op Lisse geeft workshop foto's maken op basisschool.

Basisschool De Lisbloem heeft de afgelopen weken het thema kunst centraal gezet. Eén van de onderdelen hiervan was een fotoworkshop, waarvoor vrijwillig fotograaf Arja Luijk van Blik op LIsse uitgenodigd was in groep 7 van juf Heleen. De kinderen waren erg enthousiast en mochten na uitleg van Arja zelf op pad gaan met hun mobiel of fototoestel......

De foto's werden getoond tijdens het museum van donderdagmiddag 15 juli.

Sommige kinderen waren zo enthousiast, dat ze wel eens mee willen als Arja er met haar fototoestel voor BOL weer op uit trekt. Abigael Mandemba en Lisa Scholte. schreven het volgende verslag.

foto´s maken met Arja

in het begin had iedereen er al zin in, want je kan dit niet elke dag doen met Arja. Foto´s maken is heel leuk vooral als je het door de hele school mag doen. Je kon foto´s maken van spelende kinderen, van de omgeving en nog meer. Je had altijd wel iets te doen. We hebben aan kinderen gevraagd in onze klas wat ze ervan vonden. Een kind zei: " ik vond het leuk met de posities en er mooi uit zien". Een ander kind zei: "Het was leuk en anders en bijzonder."

En wat dit meisje zei was echt leuk : " Geweldig!!, ik vond het een leuke activiteit." Een jongen zei: "¨ik vond het leuk vooral omdat we samen mochten werken. Dat je precies de goede positie kan nemen of zo." Twee meisje zeiden: " Wij vonden het wel leuk en het was iets anders."


Dit zei een meisje dat Arja wel leuk vindt: " ik vond het leuk omdat ik fotograaf wil worden.". Drie jongens zeiden: " Het was leuk, Arja heeft het goed gedaan."

Iedereen heeft dezelfde mening dat het leuk was goed gedaan Arja ! Hopelijk kom je volgend jaar weer terug!