Datum: 28-07-2021 - 18:47
16
jul
'21
Museum Lisbloem sluit kunstweken af. (FOTO'S en VIDEO)
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Museum Lisbloem sluit kunstweken af. (FOTO'S en VIDEO)

Donderdagmiddag, 15 juli, was er een feestelijke afsluiting van het thema Kunst en tevens het schooljaar op de Lisbloem. Om 13.15 uur werd Museum Lisbloem feestelijk geopend door juf Ellen en Midas uit groep 3. Alle ouders, grootouders en andere belangstellenden waren uitgenodigd om het museum te bezoeken. Uitgestald waren alle kunstwerken die de afgelopen vijf weken gemaakt zijn door groep 1 tot en met 8.....

Een greep uit de collectie: schilderijen, beschilderde keien, beeldhouwwerken, vogelhuisjes, kunstige tulpen, het bruggetje van Monet en meer. Een aantal leerlingen vertoonde ook hun kunsten tijdens het open podium en de juffen zetten een heuse flash mob in. Uit groep 7/8 lieten sommige kinderen een bijzonder talent zien: zij waren levend standbeeld en nooit eerder zo rustig! Door het volgen van een speurtocht kwamen de kinderen en hun (groot)ouders vanzelf langs alle kunstvormen.

De ouderraad verzorgde ijsjes voor de kinderen en koffie/thee met een kunstig cakeje voor de volwassenen. Wij kijken terug op een zeer geslaagde middag.

Met dank aan juf Karin Zandbergen en juf Heleen de Vos- de Leeuw, De Lisbloem.

Met dank aan Arja Luijk, die de foto's maakte.