Datum: 28-07-2021 - 20:20
16
jul
'21
Oude sporthal FC Lisse wordt gesloopt.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Oude sporthal FC Lisse wordt gesloopt.

Nog even en de nieuwe sporthal kan gebruikt gaan worden. De nieuwe hal, die pal naast de oude sporthal gebouwd is. De oude hal moet nu het veld ruimen en dus zijn de afgelopen dagen de sloopwerkzaamheden in volle gang. Afgelopen zaterdag werd als afscheid van de hal nog het laatste slooptoernooi gehouden.....

De afgelopen periode is er flink gebouwd aan de Ter Specke sporthal. Het ziet er naar uit dat de planning wordt gehaald en dat de hal in de eerste week van september in gebruik genomen kan worden. De sporthal en de 4 kleedkamers zullen dan gereed zijn en er kan dan er gesport gaan worden. De toegang naar de sporthal zal tijdelijk door de kantine gaan, omdat de ‘echte’ definitieve ingang nu nog in het ‘bouwgebied’ ligt.

Inmiddels gaan we langzaam naar de volgende fase: Het slopen van de overige kleedkamers en de ”oude” sporthal. Op 5 en 6 juli werd er nog wat asbest gesaneerd en 12 juli werd gestart met het loskoppelen van de installatie en de sloopwerkzaamheden. Deze werkzaamheden zullen tot aan de bouwvak doorgaan en na de bouwvak zal gestart worden met de grondwerkzaamheden.

In de eerste week van september gaat de eerste paal in de grond en zal gestart worden met de bouw van ons nieuwe clubgebouw. Dat is weer een mijlpaal in het bouwproces (bron: fc Lisse)

Achter de hal stonden de reclameborden rondom veld 1. Vrijwilligers waren donderdag 15 juli het raamwerk aan het verwijderen.

Foto's met dank aan Jan Wessels.