Datum: 28-07-2021 - 17:57
14
jul
'21
Vreemde verdwijningen en gekke familie Weiland zorgen voor paniek in het kasteel bij musical groep 8 Klarinet. (FOTO'S)
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Vreemde verdwijningen en gekke familie Weiland zorgen voor paniek in het kasteel bij musical groep 8 Klarinet. (FOTO'S)

Op maandagavond 12 en dinsdagavond 13 juli voerden de groepen 8A van juf Lotte Hendriks en 8B  van juf Kirsten Heerings van basisschool de Klarinet hun  Afscheidsmusical Mindv*kantie op in de grote zaal van 't Poelhuys. De musical is van de Muzikantine en zit vol humor, spanning, illusies en leuke typetjes. Het verhaal, de pakkende liedjes en de interactie met het publiek zullen bij de aanwezigen een onvergetelijke illusie hebben achterlaten...

Als de beroemde illusionist Hermanus Hoedoetiedat tijdens zijn laatste show plotseling ècht verdwijnt, is iedereen met stomheid geslagen. Niemand weet waar hij is gebleven en zelfs de politie zendt een speciaal politiebericht uit om Hermanus te zoeken.

Ondertussen komen er op het Kasteel Brederode allemaal gasten aan, zoals het gekke stel Weiland of de bange Ada met haar Henk. Maar ook Sammy en Tommy zijn van de partij. Tommy is gek van trucjes en die doet hij dan ook ongeveer de hele dag. Alleen..., je raadt het al: ze mislukken altijd!

Als er plotseling allemaal rare dingen gebeuren, breekt er paniek uit op het kasteel. Want hoe zou jij het vinden als alle ramen en deuren ineens op slot gaan, of als je merkt dat de persoon op het schilderij van houding verandert? En dan hebben we het nog niet eens over de geheime deur in de boekenkast waar je ongemerkt door kunt verdwijnen. Of wat denk je van de controlekamer waarin alles en iedereen met geheime camera's in de gaten wordt gehouden?!

Gelukkig komen de gasten er via verschillende aanwijzingen uiteindelijk achter waarom ze precies op het kasteel aanwezig zijn en komt alles meer dan goed in een verrassende ontknoping.

info: muzikantine.

Foto's met dank aan Fred Bakker.