Datum: 19-01-2022 - 21:22
12
jul
'21
Bouckaert Slaapcomfort steunt muziekvereniging. (herinnering)
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings

Bouckaert Slaapcomfort steunt muziekvereniging. (herinnering)

Drum- en Showband Adest Musica uit Sassenheim krijgt op een ludieke manier financiële ondersteuning van Bouckaert Slaapcomfort  uit Noordwijkerhout. Vanaf dinsdag 15 juni doneren ze 4 weken lang van ieder verkocht bed €100,00 aan Adest Musica. Dit geld wordt gebruikt voor de nieuwe uniformen die nodig zijn om weer goed voor de dag te komen....

Dus bent u aan een nieuw bed of matras toe en wilt u Adest Musica ook ondersteunen, ga dan tussen 15 juni en 15 juli naar de mooie winkel van Bouckaert Slaapcomfort aan de Smederij 2 in Noordwijkerhout.
Rob en Miriam Bouckaert zijn niet alleen zakelijk goed bezig maar vinden het ook belangrijk om verenigingen en sociale organisaties te ondersteunen. Zo hebben ze in de drukke coronaperiode aan 420 zorgmedewerkers gratis een kussen aangeboden, een prachtig gebaar. En konden zij, met dezelfde actie als voor ons, een bedrag van € 1600,- overmaken aan de verenigingen van de Schelft in Noordwijkerhout.

Rob en Miriam hebben samen al meer dan 50 jaar ervaring in de beddenbranche en kunnen zich daarom ook dé specialisten noemen op het gebied van slaapcomfort. Dat zij zich onderscheiden blijkt ook uit het feit dat zij de 2e prijs wonnen in de Sterkste Schakel Verkiezing 2021.
De Sterkste Schakel is een prestigieuze prijs voor de meest klantgerichte onderneming in de regio Rijnland. Sinds 2004 wordt deze onderscheiding jaarlijks uitgereikt. Aan de jury vertelde Miriam dat hun visie voor hun bedrijf heel eenvoudig maar
duidelijk is: “We willen dat al onze klanten goed slapen”.

Rob’s stiefvader is een fervent Adest fan, het enthousiasme voor de Drum- en Showband hebben ze van hem overgenomen. Toen Rob en Miriam werden benaderd of ze iets voor Adest Musica konden betekenen kwamen ze al snel met dit idee. Ze hopen dan ook met recht dat dit een groot succes zal worden en hopen u te mogen begroeten in hun mooie bedrijf.

Bouckaert Slaapcomfort 

Rob & Miriam Bouckaert.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rob: 06 467 057 42 of Miriam 06 284 684 63