Datum: 23-05-2022 - 02:18
07
jul
'21
Maak kennis met BezwaarJuriste Doortje Griekspoor.
Geschreven door Doortje Griekspoor

Maak kennis met BezwaarJuriste Doortje Griekspoor.

Veel mensen krijgen in hun leven te maken met een beslissing van een overheidsinstantie. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een boete, vergunningsaanvraag, naheffingsaanslag, foutieve WOZ-waarde, problemen met een uitkering. Wanneer u het niet eens bent een beslissing van een overheidsinstantie, kan BezwaarJuriste gratis bezwaar voor u maken. BezwaarJuriste vindt dat iedereen toegang moet hebben tot gemakkelijke en betaalbare juridische rechtsbijstand....

BezwaarJuriste heeft als doel om juridische diensten eenvoudig, betaalbaar en gemakkelijk te maken. Elke dag zetten wij ons in voor onze cliënten. Met behulp van onze juridische kennis en uitstekende professionals zorgen wij ervoor dat onze cliënten de beste juridische ondersteuning krijgen.

Gratis? Hoe dan? Is het echt gratis? De vraag die wij het meest te horen krijgen is de vraag of de dienstverlening ‘echt’ gratis is. Het antwoord is: Ja, onze dienstverlening is voor onze cliënten gratis! Wanneer uw ingediende bezwaar gegrond wordt verklaard, dan ontvangt BezwaarJuriste van de betreffende instantie een wettelijke proceskostenvergoeding. De overheid betaald dan voor onze juridische werkzaamheden. Mocht het bezwaar worden afgewezen, dan neemt BezwaarJuriste de kosten van de procedure voor haar eigen rekening.

Is bezwaar maken zinvol? Absoluut! In veel gevallen worden zaken alsnog geseponeerd of volgt een lagere straf.

Belangrijk! Maak op tijd bezwaar. De bezwaarperiode is 6 weken. Na uw aanmelding sturen wij u een machtiging toe met het verzoek om die te ondertekenen. Met deze machtiging mogen wij namens u bezwaar maken. Twijfelt u nog? Een bezwaar kan altijd worden ingetrokken. Als u dat doet wordt het besluit definitief.

Bezwaarjuriste werkt binnen heel Nederland.

Logo bezwaarjuriste 3x2 met rand