Datum: 16-01-2021 - 00:11

Webbanners 700x80p Lisse

Sprankelend grijs haar voor hem en haar.

Wie kent dat niet? Je wil je haar minder vaak kleuren of je overweegt juist om je haar uit te laten groeien naar haar natuurlijke kleur. Maar dan! Je ziet die grijze / witte uitgroei opkomen en je laat deze maar weer helemaal weg kleuren omdat je het anders ook even niet weet. Dan heb ik voor jou misschien een oplossing!....

De grijsservice By Tony

Dit is een stappenplan dat ongeveer een halfjaar tot anderhalf jaar duurt (afhankelijk van je haarlengte), waarbij jouw gekleurde haar met het grijze haar blend . Het uiteindelijke resultaat is: sprankelend grijshaar met verschillende nuances. Het haalt de kleur op en zorgt ervoor dat het geheel er rustig uitziet.

Het maken van een persoonlijk stappenplan.

We beginnen met het maken van een stappenplan speciaal gericht op jouw haar en wensen, daarna kunnen we de eerste afspraak inplannen en vervolgens ongeveer elke twee maanden waarbij op een heel nauwkeurige en speciale manier verschillende kleuren worden geplaatst. Daarna wordt gewerkt met een toner om te zorgen dat de kleur mooier doorloopt. Dit doe ik om zo het grijze en het gekleurde haar steeds meer met elkaar blenden. Tijdens dit proces kun jij en de omgeving op deze manier dus rustig wennen aan je nieuwe grijze haarkleur.

Verzorging tijdens het proces.

Net als dat je “nieuwe” haarkleur met veel precisie wordt gekozen en geplaats tijdens dit proces, is het ook heel erg belangrijk om de juiste producten te gebruiken om te zorgen dat je kleur maar ook je haar een goede kwaliteit behoudt. Tijdens ons eerste gesprek zal ik je hier in een eerlijk en persoonlijk totaal advies geven.

Eerder verscheen: Waarom ik heb gekozen voor MUK!?

Direct een afspraak maken.

20201113 110305 0000

wachtruimte