Datum: 19-09-2021 - 06:48

Maak een afspraak voor trendy behandeling powder brows.

Bij Esperance in Beinsdorp Haarlemmermeer kun je voor veel behandelingen al terecht. Huidverbetering, acne behandelingen, huidverzorging, pedicure, massages, manicure, gellak en veel brow en lashes behandelingen. Alsof dat nog niet genoeg is….
In augustus kun je nu ook onze nieuwe behandeling powder brows boeken! Deze trendy behandeling is hot!.....

Wat zijn powder brows?

Bij powder brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen. Maar de naam zegt het al; ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat je na ongeveer 1,5 jaar je wenkbrauwen een touch-up moet geven om langer te genieten van je mooie wenkbrauwen.

Vanaf midden juli kunt u deze behandeling online boeken in onze online agenda.

Henna Brows

Vindt je dit nog een grote stap? Dan hebben wij ook de Henna brow behandeling. Deze kleurt de huid (2 weken) maar ook de haartjes voor 6 weken lang! In deze behandeling worden ook je wenkbrauwen geharst. Nu €25,-

Henna Brows + Lashlift samen €59,50