Datum: 09-06-2023 - 23:15

Il Mulino concept banner met tekst

Landgoed & GolfbaanTespelduyn is dé locatie midden in de duin- en bollenstreek voor elke gelegenheid. Een goede kop koffie met een royale appelpunt of een heerlijk glas wijn op ons zonovergoten terras met een borrelplateau, u bent meer dan welkom!

20200410 130829 min
Landgoed & Restaurant Tespelduyn!

De mogelijkheden zijn eindeloos: geniet van een brunch, lunch, high tea, high wine, high beer, aangeklede borrel, diner, walking dinner, barbecue of een buffet. Niets zal u en uw gasten ontbreken. Ook voor sportieve activiteiten of zakelijke bijeenkomsten bent u hier aan het juiste adres. Als officiële trouwlocatie voor binnen of zelfs buiten ceremonies staat Team Tespelduyn klaar om u van A tot Z een onvergetelijke dag te bezorgen! Kortom voor iedereen wat wils.

Menu du Chef

Onze chef kok en zijn brigade werken met duurzame producten, waarbij de beschikbaarheid in het seizoen gerespecteerd wordt. Wij koken met verse ingrediënten van de leveranciers waar we trots op zijn. Daarnaast gebruiken we verse producten uit buurmans’ eigen kas, geteeld met liefde en aandacht. Elke maand presenteren wij een nieuw Menu du Chef, een culinair menu waar onze chef en zijn brigdade hun passie in kwijt kunnen.

Borrelplank min

Gulle Tjon's Spareribs-avonden

Door uitstekend gastheerschap, ongekende liefde voor lekker eten en voor koken wist Tjon Affo zijn zaak in Noordwijk tot grote hoogte te brengen. Niet alleen gasten uit de Bollenstreek, maar ook Spareribs-liefhebbers uit de verre omgeving kwamen naar de Gulle Tjon om van deze specialiteit te genieten. Tjon Affo is nog altijd actief en organiseert regelmatig Gulle Tjon's Spareribs-avonden op Landgoed Tespelduyn. Kijk hier voor de eerstvolgende data. Reserveren is aanbevolen.

Bekijk onze menukaart en overige mogelijkheden op de website.


20160831 20160831 DSC 9448 minGolfbaan Tespelduyn

Door de prachtige omgeving te midden van de bloembollenvelden, door de overheerlijke gerechten van de chef en door de verschillende golfevents. Het ultieme hoogtepunt? De 23 meter hoge Terp op de 9-holes golfbaan.

De Bloembollenbaan is een openbare uitdagende 9-holes qualifying golfbaan met een afslag op de 23 meter hoge terp en een lengte van 1825 meter. De golfbaan beschikt over

• Eén par 5 hole met een lengte van 425 meter, waarbij de afslag zich op zeeniveau bevindt en de green op 18 meter hoogte ligt. Uniek in Nederland!
• Drie par 4 holes, met baanlengtes tot 375 meter. Bij de 375 meter lange hole 3 bevindt de afslag zich op 23 meter hoogte en de green op zeeniveau. Vanaf dit hoogste punt heeft u een fabuleus uitzicht op de skylines van Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag.
• Vijf par 3 holes, met lengtes tot 180 meter, waaronder de ‘blinde’ hole 2.

De fraaie waterpartijen en bunkers zorgen voor extra uitdagingen op de fairways en rond de greens.

De zandgrond is een ideale ondergrond voor de golfbaan. Samen met de drainage en beregening garanderen wij jaarrond uitstekende bespeelbaarheid.

Door de 23 meter hoge Terp te benutten is de golfbaan van zeer bijzondere aard. De heuvelholes kenmerken zich door hun open karakter met een prachtig uitzicht over de gehele Bollenstreek. Het speciale karakter van Golfbaan Tespelduyn wordt verder versterkt door de samensmelting met de ecologische verbindingszone tussen de duinen en Keukenhof.

Bekijk de bedrijfsvideo.

Contactgegevens

Landgoed en golfbaan Tespelduyn
Tespellaan 53
2211 VT Noordwijkerhout
Tel: 0252-241333