Datum: 26-09-2023 - 22:10
 
buitenkant
Kunstgras bekijken en voelen in onze nieuwe showtuin 
 
Kunstgras heb je in vele soorten en allerlei maten: het een is sterk en geschikt als ondergrond voor een kinderspeeltoestel, het ander is zacht en bijna niet van echt gras te onderscheiden omdat elke grasspriet net even anders is van kleur en lengte. Wil je het gras zien en voelen? Wil je meer informatie? Bezoek dan onze nieuwe showtuin, naast de Intratuin in Lisse, aan de Heereweg 348.
 
MartijnHet is net als met het uitkiezen van behang: met een stalenboek kom je een heel eind, maar hoe ziet dat behang eruit op een hele wand? Bij Kunstgras Maximaal kun je gratis maximaal 5 stalen bestellen. Daarmee kun je thuis een goede keus maken. Toch kan de vraag blijven bestaan: hoe ziet dit kunstgras eruit in mijn tuin of dakterras. Ziet het kunstgras op een grotere oppervlakte er nog steeds uit als écht gras? Voelt het nog steeds goed als ik eroverheen loop? 
 
Showtuin geopend
 
Op 13 mei 2023 hebben we onze showtuin bij de Intratuin in Lisse geopend. Je vindt hier ons hele assortiment aan kunstgras: van kunstgras Lisse tot kunstgras Rijnsburg, van goed en goedkoop tot de ‘Porsche onder de kunstgrassen’. Je kunt onze showtuin bezoeken als de Intratuin in Lisse open is. Eke dag dus. Bij elk kunstgras staat een bord met de naam van het kunstgras en informatie. Op elk bord staat ook een QR-code. Deze QR-code brengt jou direct bij het kunstgrasproduct op de website van Kunstgras Maximaal. Daar vind je alle informatie en kun je het kunstgras van je keuze online bestellen.
 
 
 
Persoonlijk advies
 
Wil je persoonlijke uitleg of advies? Ook dat kan.vlaggen
 
Onze showtuin is ten alle tijden toegankelijk als de Intratuin open is.
 
Wij zijn aanwezig op:
 
• donderdag 15:00 – 20:00 uur
• vrijdag 15:00 – 20:00 uur
• zaterdag 09:30 – 16:00 uur
 
Of maak een afspraak.
 
Aanlegservice
 
Kunstgras Maximaal helpt je – zo je wil – ook met het aanleggen van je kunstgras. We leveren kunstgras door heel Nederland en België. Alle accessoires die nodig zijn om je kunstgras aan te leggen, kun je bij ons bestellen. Woon je in de Bollenstreek of omgeving? Dan kunnen we je ook helpen met aanleggen. Kunstgras Maximaal is onderdeel van Hovenier Lisse. De medewerkers van dit hoveniersbedrijf hebben ervaring met dit werk en kunnen bijkomende tuinaanpassingen uitvoeren. Je kunt ook een deel van het werk zelf doen. Dat bespaart kosten. Schiet ons aan in de showtuin, we beantwoorden dan al je vragen.
 
Onze showtuin helpt je een goede keus te maken. Zo heb je jarenlang plezier van je kunstgras.
 

Contactgegevens

Kunstgras Maximaal
Heereweg 348
2161 CC Lisse
Tel: 085 060 6694