Datum: 04-06-2023 - 16:42

team medewerkers

Handelsonderneming Beelen B.V. is in 1953 opgericht door Jan Beelen. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer en zijn we, na een aantal verhuizingen binnen Lisse, gevestigd aan de Heereweg 5b, waar wij 15.000 m2 opslag voor circa 20.000 palletplaatsen tot onze beschikking hebben. Aanvankelijk zijn wij begonnen met een beperkt assortiment verpakkingsmaterialen voor de bloembollensector maar inmiddels omvat ons assortiment een zeer gevarieerd aanbod van algemene verpakkingsmaterialen voor iedere sector.

Betrouwbaarheid en klantgerichtheid zijn de twee sleutelwoorden die bij ons hoog in het vaandel staan.vrachtwagen

Bedrijfsprofiel.

Ons magazijn is verwarmd, beveiligd en voorzien van een sprinklerinstallatie voor een veilige en verantwoorde opslag van uw en onze voorraad verpakkingsmaterialen. Ons ERP-systeem stelt ons in staat het voorraadniveau van de verpakkingsmaterialen in ons magazijn te bewaken. Via dit systeem wordt gesignaleerd wanneer aanvulling van voorraad noodzakelijk is. Vanuit ons magazijn kunnen wij u vaak al binnen één werkdag beleveren. Wij hebben hiervoor de beschikking over vier eigen vrachtwagens. Aanvullend beschikken we over een aantal transporteurs die ook buiten onze regio de materialen snel kunnen afleveren.

Onze producenten in Nederland, België en Duitsland zijn specialisten die ons in staat stellen een uitgebreid assortiment standaard artikelen aan te bieden. Dit assortiment kan worden aangevuld met speciaal voor u ontwikkelde verpakkingen, vervaardigd volgens uw specificaties op het gebied van formaat, kwaliteit, bedrukking en uitvoering.

Ook voor kleinere aantallen en snelle levertijden werken wij samen met goede partners. Graag bespreekt een van onze buitendienstmedewerkers met u de mogelijkheden om ook aan u verpakkingsmaterialen just-in-time te leveren.

verpakken en verder

Verpakkingsspecialist

Wij kunnen u helpen bij al uw verpakkingsuitdagingen! Neem contact met ons op.

Duurzaamheid

Bij Beelen Verpakkingen staan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel.

Voorraad

In ons magazijn met 20.000 palletplaatsen hebben wij altijd wel iets op voorraad wat u zoekt.

vrachtwagens 1

Eigen transport

Wij hebben eigen vrachtauto’s waardoor wij zeer flexibel en snel kunnen leveren.

Bekijk de rondleiding.

Contactgegevens

Beelen verpakkingen
Heereweg 5b
2161 AB Lisse
Tel: 0252 - 415 145