Datum: 26-09-2023 - 20:13

bovenkant FB

Kunstbomen en kunstplanten

Ben jij op zoek naar kunstbomen en kunstplanten voor een gezellige sfeer bij jou op kantoor? Denk bijvoorbeeld aan een echte stam van een olijfboom, waar wij kunsttakken in plaatsen. Of heb je toch liever echte planten? Ook dat kunnen onze experts bij Insta-Green uit Dordrecht en Voorhout voor jou regelen!

Plantenwanden

Wil je een echte eyecatcher aan de muur? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Namelijk trendy plantenwanden. Plantenwanden zijn eigenlijk verticale plantenbakken aan de muur. Ook wel verticale tuin genoemd. Wij maken plantenwanden met levende planten en kunstplanten.

Kunstplanten

Wij leveren prachtige kunstbomen van hoge kwaliteit. Jouw interieur fleurt helemaal op door een van onze kunstbomen. De sfeer van de olijfbomen, bloesembomen, bonsai bomen en palmbomen met echte stam maken jouw omgeving tot een ware ontspannen en sfeervolle leefruimte.

kunstof aan plafond  kunstof olijf   kunstplantenwand  moswand

Moswanden

Onze moswanden geven jouw interieur een natuurlijke en fraaie uitstraling. Deze prachtige blinkvanger past op elke muur en in elke omgeving. Moswanden zijn onderhoudsvriendelijk en heeft een goede invloed op de akoestiek in de ruimte.

Kunstbloemen huren

Bij Insta-Green maken we ieder seizoen een passend aanbod op maat voor elke klant. Je bent altijd verzekerd van luxe boeketten inclusief bijpassende vaas. Je kunt bij ons 3 verschillende abonnementen afsluiten

U kunt bij Insta-green terecht voor o.a.: kunstbloemen, bloempot en plant, potten en vazen voor binnen en buiten, ontwerp en aanleg van balkon, tuin of dak en kurkwanden.

kunststof bamboe   moscirkel   

Openingstijden:

Woensdag t/m vrijdag van 9.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag van 9:30-16:00 uur

Andere dagen op afspraak

 

Contactgegevens

Insta - green
Herenstraat 37
2215 KB Voorhout
Mobiel: 06 19508632