Datum: 26-09-2023 - 22:00

De lekkerste pannenkoeken... En meer!

Wilt u ook heerlijk eten in een bijzondere omgeving? Langs Berg en Dal schotelt u de lekkerste pannenkoeken en à-la-cartegerechten voor. Kom genieten in onze oude boerderij aan de rand van het bos en de duinen in Noordwijk, met het strand op nog geen kilometer afstand. Neem plaats aan een tafel op ons terras, de veranda of gezellig en knus binnen bij een van de open haarden. U voelt zich hier direct thuis!

4 afbeeldingen

Voor ieder wat wils

Langs Berg en Dal is een pannenkoekenboerderij waar u een uitgebreide keuze heeft uit de lekkerste ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Maar we bieden meer dan pannenkoeken alleen. Onze à-la-carte-gerechten toveren keer op keer een glimlach op uw gezicht. En de kinderen vermaken zich ook prima, want zij kunnen tijdens of na het eten terecht in de speelzaal en de kinderbioscoop. Uit eten bij Langs Berg en Dal betekent dus echt genieten van een middag of avond uit met het hele gezin.

kabouterpad

Kinderfeestje en kabouterpad

Zin in een leuke activiteit voor uw kind? Volg de kabouterloop in de duinen en sluit af met een heerlijke pannenkoek in Langs Berg en Dal.
Kinderfeestje? Wij organiseren verschillende superhelden thema's.

Voor uw kinderactiviteiten, ontbijt, lunch, diner, events of high tea gaat u dus langs bij Langs Berg en Dan, meer dan alleen pannenkoeken.

Neem ook een kijkje bij Lowietje Lisse.

Contactgegevens

Pannenkoekenboerderij Langs Berg en Dal
Langevelderlaan 22
2204 BD Noordwijk
Tel: 0252 372 474