Datum: 26-09-2023 - 21:00

StayRelaxed Outdoor Living is de specialist in overkappingen en zonweringen.

Terrasoverkappingen - langer buiten genieten.

“Bij ons vindt u een uitgebreid, hoogwaardige kwaliteit, stijlvolle overkappingen. Bekijk ons aanbod of neem direct contact met ons op voor vrijblijvend persoonlijk advies”

Glazen terrasoverkapping

Wanneer de terrasoverkapping aan uw huis geplaatst wordt en u wilt nog steeds kunnen genieten van het (dag) licht wat uw huis binnen komt, dan kiest u voor een terrasoverkapping met een glazen dak. Naast het ruimtelijke gevoel, biedt een glazen dak ook bescherming tegen regen en wind, en kunt u dus ook op de wat mindere dagen genieten in uw buiten omgeving.

Glazen schuifdakenfoto voor boven met logo

Bent u bang dat het te warm gaat worden onder uw glazen overkapping? Dan willen wij u voorstellen aan ons automatische glazen schuifdak. Doordat u doormiddel van 1 druk op de knop alle panelen open kan laten schuiven, maakt u van uw binnenruimte in een handomdraai weer een buitenruimte.

Vouwdaken

Bent u opzoek naar een terrasoverkapping welke u zowel tegen de zon, wind en regen beschermt, en wilt u ook met warm weer de ruimte goed kunnen ventileren? Dan komen onze vouwdaken zeker in aanmerking. Er is voor elke situatie een geschikt dak.

Lamellen daken

Onze lamellen beschermen uw buitenruimtes tegen de zon, wind en regen. Vooral als het weer u verrast met een regenbui. We hebben onze lamellendaken ontworpen met verstelbare lamellen die flexibel genoeg zijn om in elke situatie te worden gebruikt, zodat u zich altijd op uw gemak voelt.

Zwembad overkappingen

Uw zwembad ook in de winter optimaal benutten en toch de energie kosten zo laag mogelijk houden. Heeft u weleens gedacht om uw zwembad te overkappen? Wij hebben voor elke situatie een passende oplossing. Zo zijn onze glazen schuifdaken met dubbel of triple beglazing door de hoge isolatie waarde uitermate geschikt.

impressie 1 horz

Serres - een volwaardige uitbreiding.

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan serres. Wij weten als geen ander hoe we dit verlengstuk naadloos aan uw bestaande woning of pand kunnen koppelen.

Vaste glazen dakenlogo

Plannen voor uitbreiding van uw woning? Overweeg om een geïsoleerde serre te laten plaatsen. Door het hoge isolatie glas en thermisch onderbroken profielen zorgen de hoge isolatie waardes voor een uitstekende wooncomfort. Door het vele glas creëert u een zee van (dag) licht wat leidt tot positieve energie in uw woning.

Glazen schuifdak

U wilt dolgraag een serre laten plaatsen maar u bent bang dat het in de zomer veel te warm wordt door al het glas? Geen probleem, door onze unieke schuifdaken met geïsoleerde profielen en dubbel of triple glas beglazing profiteert u in de winter maanden van een goed geïsoleerde serre en in de warme dagen van een heerlijke open verbinding met buiten.

impressie 4 horz

Zonwering - in alle soorten en maten.

Bij ons vindt u zonwering in alle soorten en maten. Traditionele knik-arm, zonnedoek of maatwerk varianten voor uw terrasoverkapping.

Contactgegevens

StayRelaxed overkappingen
Wattstraat 64
2171 TR Sassenheim
Tel: 0252 272799
Mobiel: 06 23745325