Datum: 26-09-2023 - 22:08

banner

 

CURSUSSEN

Speciaal voor inwoners van Teylingen en omgeving hebben wij een gevarieerd programma samengesteld met cursussen, workshops en lezingen op verschillende gebieden. Jong en oud, beginners en gevorderden; iedereen is welkom bij ons. Inschrijven kan direct via onze website. Ook kun je bij ons het hele jaar door een gratis proefles aanvragen.

 

 

mogelijkheden 1 vert

TALEN

Een nieuwe taal leren? Of je kennis van een taal weer opvijzelen? Bij ons vind je taalcursussen Spaans en Nederlands. Van instapcursussen voor beginners tot conversatiecursussen voor gevorderden. Onze enthousiaste docenten leren je de fijne kneepjes van ‘hun’ taal.

LICHAAM EN GEEST

Ben je op zoek naar wat ontspanning, of wil je meer in je kracht komen? Onze cursussen Hatha Yoga bieden handreikingen voor een bewuster leven.

BEELDENDE KUNST

Waar liggen jouw (verborgen) talenten? Ontdek het met onze grote variëteit aan tekenlessen, schildercursussen en ruimtelijke werkvormen zoals keramiek, boetseren en beeldhouwen in steen of hout.

CREATIEF

Iedereen kan creatief bezig zijn. Haal ook het beste uit jezelf, laat je inspireren en leer zelf iets maken met cursussen als Fotografie, Patchwork en quilten, Hoeden maken, Creatieve naailes of Meubels stofferen of restylen.

CULINAIR

Wil je jezelf of je gasten eens verrassen? Ook voor de innerlijke mens kun je terecht bij Volksuniversiteit Teylingen. Kijk maar eens naar de cursus Aantrekkelijk vegetarisch koken.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Je wilt je verder ontwikkelen, je kennis vergroten. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden inspirerende lessen over kunstgeschiedenis. Liever zelf aan de slag? Volg een cursus Kleuranalyse of Mondharmonica. Schrijf je in voor een workshop Ontspullen of doe mee aan een leeskring.

Bestuur

Roland Al (voorzitter): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jan Westerbeek (secretaris): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Elma Hulspas (coördinator vrijwilligers): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sytze de Vries (bestuurslid) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Evert Ruikes (bestuurslid): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hilde de Vries (bestuurslid) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Logo voor Blik op Teylingen 2x3

 

Contactgegevens

Volksuniversiteit Teylingen
Agneshove 89
2215 HS Voorhout
Tel: 0252-220955