Datum: 26-09-2023 - 21:27

philadelphia header

Onze visie

Philadelphia ondersteunt mensen met een beperking met het leiden van hun eigen leven. Niet het leven dat wij voor hen bedenken, niet het leven dat hun familie graag ziet, maar hun eigen leven. Dat doen we door zorg te bieden vanuit onze kernwaarden liefde, lef en meesterschap. En de cliënt heeft de hoofdrol.

Onze missie:

Mensen met een beperking ondersteunen om prettig te leven
Dit kan bijvoorbeeld op een woonlocatie zijn of ambulant, bij iemand thuis. Daarnaast bieden we dagbestedingsplekken en leer-werktrajecten aan.

We ondersteunen als het nodig is, maar durven los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap in balans en een eigen leven voor de cliënten als ambitie. Midden in de samenleving. Zo halen we het beste uit elkaar.

Wij zijn Philadelphia Zorg

Wij bieden meer dan 8.600 cliënten elke dag kansen om hun eigen leven te leiden. Zij wonen bij ons, krijgen intensieve zorg of ambulante begeleiding, komen om hun dag passend in te vullen of om te logeren. We ondersteunen als het nodig is en durven los te laten als het kan. Ruim 7.500 medewerkers geven cliënten het vertrouwen om te groeien. Bij Philadelphia halen we het beste uit elkaar.

Om een goede zorgverlener te zijn, moet je je in een ander kunnen verplaatsen. Onze visie hebben we daarom vanuit het perspectief van die ander verwoord. De zorg en ondersteuningsbehoefte die daaruit naar voren komt geeft richting aan ons denken en doen. Zo vormt onze visie het uitgangspunt voor ons gedrag én onze communicatie.

Bekijk hier de video:

Fb bovenaan

Ontwikkeling van 56 appartementen in Hooghkamer Voorhout.

Stek werkt aan een ontwikkeling van 56 twee- en driekamerappartementen 'Hooghhuys', waarvan er 32 worden verhuurd aan Stichting Philadelphia Zorg. De bouw is in het eerste kwartaal van 2022 gestart. Bij het ontwerp van het appartementencomplex vormde de klassieke bollenschuur het uitgangspunt. Die uitstraling krijgt het o.a. door de repeterende raampartijen.

De verwachting is dat het gebouw in maart volgend jaar wordt opgeleverd.

Hooghkamer Voorhout  hooghkamer voorhout 2

Contactgegevens

Philadelphia
Wijersstraat 1
3811 MZ Amersfoort
Tel: 033 760 2000 (algemene vragen)
Mobiel: 0800 - 0830 Gratis