Datum: 04-06-2023 - 17:17

bovenkant facebook

Wij zijn Pitch en doen het graag anders.

Wil je een makelaar met een originele aanpak? Dan maken wij graag kennis met je. Open en eerlijke communicatie. We begrijpen dat je alle ins en outs wilt weten en het liefste er zelf met je neus bovenop zit. Dat zouden wij ook doen. Daarom bespreken, delen en Pitchen we gewoon alles met je. We heten niet voor niets Pitch Makelaars.

Bevlogen vakidioten die het maximale uit zichzelf willen halen en liever niet een, maar twee stappen extra zetten voor het beste resultaat. En we beschikken allemaal over een gezonde dosis humor.

We zijn er (bijna) altijd, maar nog net geen 24/7. We helpen je graag snel en professioneel, en dus ook gewoon buiten kantooruren. Dat is, volgens ons, het minste dat je mag verwachten. Gewoon goede service is voor ons zo vanzelfsprekend dat we het eigenlijk bijna niet zouden willen vermelden.
We helpen je zoals we zelf geholpen willen worden. Gewoon omdat dat normaal is.

Bel gewoon even voor een niet-traditionele oplossing. Wat heb je te verliezen?

We zijn dagelijks goed bereikbaar op beide kantoren en op zaterdag en zondag zelfs speciaal voor jou op afspraak !

Sinds 2021 hebben we ook de deuren geopend van ons tweede kantoor in Sassenheim! Midden in het centrum hebben we tevens De Hypotheekshop voor jouw totaalpakket in huis.

kantoor

VERKOPEN

Met Pitch Makelaars heeft u een unieke kans om uw woning te verkopen!
Dat hebben onze medewerkers in de afgelopen jaren al bewezen.

ONZE FILOSOFIE:
Laat ons uw woning ‘Pitchen’

Een pitch is een korte presentatie waarin alles perfect op elkaar afgestemd moet zijn om een éénmalige, onuitwisbare indruk achter te laten. De pluspunten van uw woning dienen hierbij optimaal te worden belicht en zo worden benadrukt dat deze bij de geïnteresseerde blijven hangen.

Aan ons deze taak te onderzoeken wat uw woning speciaal maakt.

Daarnaast werken wij als enige makelaar standaard op Funda met Matterport. Daarmee presenteren we uw woning op een wel heel bijzondere manier en kunnen geinteresseerden uw woning vitueel online via Funda bezichtigen. Neem gerust even een exclusief kijkje via de onderstaande link. Het is echt de moeite waard ! Het kan namelijk écht anders...

AANKOOP-PITCH

Pitch Makelaars is de onafhankelijke specialist in het aankopen van woningen. Daarnaast is Pitch een VBO-makelaar: een garantie voor adequate marktkennis, deskundigheid en ervaring.

Met onze aankooppitch krijgt u :pitch logo en bank
• een lagere koopprijs dan uzelf zou kunnen realiseren
• de scherpste aankoopprijs en de beste voorwaarden
• inzicht in de reële marktwaarde van de woning
• inzicht in belangrijke informatie over de woning, zoals: (verborgen) gebreken, erfdienstbaarheden, bouwkundige staat, e.d.
• meer zekerheid door ervaren aankoopbegeleiding
• tijdwinst door deskundige afwikkeling van alle zaken
• behartiging van uitsluitend ùw belang

TAXATIE

Pitch Makelaars kan zorg dragen voor goed onderbouwde taxatierapporten. Vanwege ons lidmaatschap bij de VBO en onze goede connecties, worden onze taxatierapporten door alle geldverstrekkers, notarissen, advocaten en de belastingdienst geaccepteerd.

Waarom taxeren? - een eventuele aan- of verkoopbeslissing - de (her) financiering van de woning - de opstalverzekering (herbouwwaarde) - het gebruik maken van de overwaarde van uw woning - verandering van geldverstrekker of hypotheekvorm - splitsing van de woning - betaling van successierechten - boedelscheiding - een minnelijke waardering - de onderbouwing bezwaarschrift WOZ

Pitch Makelaars zorgt ervoor dat dit een deskundig en duidelijk taxatierapport wordt.
Niet alleen hebben wij jarenlange ervaring in de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek, ook heeft u doorgaans binnen drie werkdagen een compleet en betrouwbaar taxatierapport in uw bezit, desgewenst met extra spoed de volgende werkdag. Wel zo prettig als u snel duidelijkheid wilt hebben.

DOEN BORD

 

 

Twee locaties.

U vindt Pitch Makelaars in

Pitch Makelaars Voorhout
Oosthoutplein 9

Pitch Makelaars Sassenheim
Hortuslaan 6A

Contactgegevens

Pitch Makelaars
Oosthoutplein 9
Voorhout
Tel: 0252 - 211690