Datum: 10-06-2023 - 00:24

Il Mulino concept banner met tekst

voorkant met koe

Na 10 jaar Pannenkoekenhuis Vrouw Holle in het centrum van Lisse geweest te zijn, is het per juli 2019 overgedragen aan Pannenkoe en doopt daarmee de naam om in “Pannenkoe Lisse”. Franchiseneemster Mirjam van der Werff gaat met vol enthousiasme aan de slag in de allernieuwste vestiging.

In een ouderwets gezellige boerderij in het centrum van Lisse kunt u op uw gemak genieten van onze ambachtelijk bereide maaltijden. Met ons uitgebreide menu is er voor ieder wel wat wils. In de zomer openen we graag het terras waar u uitzicht heeft op al het winkelend publiek, of u neemt plaats aan de achterzijde van ze boerderij in onze gezellige binnentuin. De ideale plek om uw fietstocht door het land te onderbreken voor een kop koffie met appeltaart en slagroom.

Over Pannenkoe.

Onze ambachtelijke pannenkoeken, ons uitgebreide menu en warme interieur vormen het ideale recept voor een gezellige avond uit. Pannenkoe heeft 9 vestigingen en vindt u ook in:
Bleiswijk
Leidschendam
Berkel en Rodenrijs
Krimpen aan den IJssel
Alphen aan Den Rijn
Gouda
Schiedam
Ridderkerk
Lisse

team

Kinderfeestjes

Pannenkoe heeft verschillende kinderfeestjes. Zo kunnen de kinderen bij ons zélf hun pannenkoek bakken! Daarnaast hebben we verschillende combinaties met bijvoorbeeld zwembaden, midgetgolfbanen etc.
Meer informatie

Feesten en partijen

Ook voor feesten en partijen kunt u terecht bij de Pannenkoe. Onze vestigingen zijn uitermate geschikt voor uw bruiloft. U kunt bij ons ook terecht voor kraamfeesten, jubilea, buffetten of een high tea.
Meer informatie 

Daarnaast hebben we op diverse dagen leuke acties!
- Dinsdag onbeperkt pannenkoeken eten
- Woensdag = Kinderfeestjes dag
- Donderdag KOESHI dag
- Pannenkoe Speurtocht

Vacatures

Kom jij ons gezellige team versterken en ben je 16 jaar of ouder?
Wij zijn voor verschillende vestigingen op zoek naar enthousiast personeel voor in de bediening.
meer informatie

Contactgegevens

Pannenkoe Lisse
Kanaalstraat 22A
2161 JL Lisse
Tel: 0252 413 739