Datum: 26-09-2023 - 21:41

Stalopdekaag 001 horz

Stal op de Kaag is een locatie waar je vergadert, viert, logeert en tot bezinning komt. In het midden van randstad maar rijk aan natuur. Kaageiland is enkel te bereiken via de pont en je vindt hier veel weiland en water. Onze ruimtes zijn voorzien van veel ramen, waardoor je altijd kunt genieten van de prachtige natuur. Onze stalmeesters Adriaan en Bob zijn dagelijks aanwezig en zorgen voor top verzorging. "Je bent bij ons nog echt te gast, het zal je aan niets ontbreken". Stal op de Kaag vind je in het midden van de randstad tussen Amsterdam, Leiden en Den Haag. Nog geen 10 minuten vanaf de snelweg A4 en A44.

In 2007 is initiatiefnemer Pastoor Kees van Lent Stal op de Kaag begonnen. Hij wilde de bewoners van de regio een plek bieden voor bezinning, spiritualiteit en geloof. Toen hij de 'Stal' kocht was het een bouwval, maar nu staat er een prachtige, in stijl gerestaureerde, stal met een hooikap en een prachtige tuin. Een ruimte waar mensen bij elkaar kunnen komen om elkaar te ontmoeten en een goede tijd met elkaar hebben. Pastoor Kees wilde aanvankelijk vooral een wisselend aanbod van workshops en themabijeenkomsten aanbieden gericht op bezinning. Inmiddels wordt Stal op de Kaag veel breder ingezet. Bedrijven, besturen, scholen, kerken, goede doelen, stichtingen en particulieren bezoeken onze locatie regelmatig voor een vergadering, training, cursus of jubileum, voor sportactiviteiten, voor ontspanning en bezinning of gewoon om er te werken.

IMG 2445 1 horz

Goede doelen

Anno vandaag is Stal op de Kaag zich meer gaan richten op de zakelijke en particuliere markt, alhoewel bezinning en hulpverlening belangrijk blijft. Wat ons onderscheidt van andere locaties is onze warme aandacht voor ieder mens en onze speciale aandacht voor mensen met een beperking, voor ernstig zieken of minderbedeelden. Onze vergader-, feest- en logeerlocaties zijn voorzien van diverse aanpassingen en daardoor voor bijna iedereen geschikt.

De opbrengsten van Stal op de Kaag zijn bestemd voor het goede doel. Zo huisvesten wij gratis de Prince/Princess Foundation, verzorgt de tuingroep van Stichting Ons Tweede Thuis onze tuin, maakt Stichting de Zonnebloem graag gebruik van onze faciliteiten tegen lage kosten, ondersteunen wij met financiële middelen regionale jeugdactiviteiten of bieden we mensen in moeilijke omstandigheden de gelegenheid in de Schuur op adem te komen. Ook steunen wij lokale voedselbanken, de eendenkooi Warmond en worden verzoeken voor financiële ondersteuning van lokale goede doelen altijd met zorg behandeld.

Stalmeesters

Een bezoek aan onze locatie moet bijzonder zijn. Als je onze gast bent, word je hartelijk ontvangen door onze Stalmeesters Adriaan en Bob. Zij zorgen er tijdens je bezoek voor dat het jou aan niets ontbreekt.

Vrijwilligers

Stal op de Kaag kan niet zonder vrijwilligers. Gelukkig beschikken wij over een uitstekend team hulptroepen dat behulpzaam is wanneer wij grote groepen ontvangen. Met z'n allen zorgen we ervoor dat iedereen kan genieten van onze unieke en prachtige locatie in Zuid-Holland.

IMG 2462 horz

Zakelijk op de Kaag

Een inspirerende, groene en rustige locatie midden in de randstad. Reserveer jouw ruimte voor een vergadering, workshop, presentatie of bedrijfsborrel in het groen. Er is keuze uit 6 verschillende ruimtes inclusief catering en service van onze stalmeesters.

Bekijk de mogelijkheden 

Familie en vrienden op de Kaag

Jij hebt iets te vieren en zoek je een unieke locatie? Huur de Schuur en maak gebruik van de roeiboten, speeltuin en vele andere extra's. Sluit de dag gezellig af met een BBQ of een van onze andere catering mogelijkheden. Perfect voor een familiedag, kinderverjaardag of familieweekend.

Bekijk de mogelijkheden

Faciliteiten op de Kaag

Onze stalmeesters Adriaan en Bob hebben aan alles gedacht om jullie verblijf onvergetelijk te maken. Heerlijke catering, de nieuwste apparatuur, voldoende parkeergelegenheid, een speelterrein en zelfs overnachten is mogelijk.

Bekijk de mogelijkheden 

IMG 2468 horz

Bezinning op de Kaag

Stal op de Kaag is in 2007 opgericht door Pastoor Kees van Lent. Met deze locatie wil hij naast vergaderen en vieren een plek geven voor ontmoeting en bezinning. De beeldentuin en het labyrint bieden hier plaats voor. Daarnaast worden er regelmatig lezingen en andere bezinnende evenementen aangeboden.

Groepsaccommodatie

De Schuur is onze groepsaccommodatie. Deze ruimte wordt veelal verhuurd aan scholen, kampen en vormselgroepen. Op de slaapzolder is ruimte voor ongeveer 20 personen. Er zijn hier geen slaapvoorzieningen aanwezig. Deze kunnen zelf meegenomen worden. Denk hierbij aan matjes, luchtbedden en slaapzakken.

Vakantiewoning

Geniet meerdere dagen van onze prachtige omgeving. Onze vakantiewoning 'Kaageraaring' kan maximaal 8 gasten ontvangen en is volledig aangepast voor mindervalide. Naast overnachten kun je ook een rondvaartboot met schipper huren. Wil je liever zelf varen? Je kan ook een boot huren bij bootverhuur Dieperzicht. Dieperzicht bevindt zich slechts op 5 minuten loopafstand.

IMG 2485 horz

De Kaagse kerkIMG 2496 horz

Met de prachtig verbouwde Kaagse kerk is er een unieke plek gecreëerd op Kaageiland. Deze intieme kerk is omgetoverd tot een multifunctioneel gebouw en ligt midden in het rustieke dorp. Alleen de weg ernaartoe is al een ervaring apart. 

Deze intieme kerk heeft zich in korte tijd zeer geliefd gemaakt als trouwlocatie. Daarnaast is hij uitermate geschikt als concertzaal, tentoonstellingsruimte of als exclusieve vergaderruimte.

 

Contactgegevens

Stal op de Kaag
Julianalaan 13 A
2159 LB Kaag
Tel: 0252 544 688
Mobiel: Adriaan Tieleman: 06-36105829/ Bob Otto: 06-30769358