Datum: 04-06-2023 - 16:11

 

VA Forces staat voor je klaar
Tijdelijk extra slagkracht nodig?

VA Forces is altijd paraat en komt direct voor je in actie wanneer het nodig is. Snel, resultaatgericht, betrouwbaar en helemaal op jouw bedrijf afgestemd. We kijken met je mee om te zien waar je ondersteuning kunt gebruiken en pakken het werk op alsof het onze eigen onderneming is. Rust creëren bij jou als ondernemer. En daar zetten we onze middelen met uiterste precisie voor in. Praktisch en to-the-point. Het resultaat is een sterkere organisatie, dankzij de operationele eenheid van VA Forces die achter je staat.

Neem contact op.

Flyer foto JPEG  VA Forces 01 JPEG

Waar kun je ons voor inzetten?

Via één vast aanspreekpunt krijg je toegang tot een breed scala aan diensten. We zetten precies datgene in wat nodig is om je bedrijf en jou als ondernemer te ondersteunen. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt als er brandjes moeten worden geblust, als je een project of dienst vanaf de grond wilt opbouwen, wanneer je de puntjes op de i wilt laten verzorgen, you name it! Ondersteuning ontvangen kan op wekelijkse of maandelijks basis, voor een bepaald project of zelfs per uur. Net wat jij nodig hebt.

VA Forces biedt je onder andere deze diensten:VA Forces primair logo RGB

Persoonlijke ondersteuning (PA)
Management-ondersteuning
Office Assistent
Office Manager
Marketing- en salesondersteuning
Klantenservice
Telefoonservice

VA Forces 04 JPEG  VA Forces 05 JPEG

VA Forces is je hulplijn voor alle plotselinge werkzaamheden die jij nu even niet zelf kunt oppakken, maar is er ook voor planbare projecten en klussen die langere tijd duren. Één telefoontje en we rukken uit om je van dienst te zijn. En dat geeft jou als ondernemer toch een geweldig gevoel van rust en controle?

Heb je behoefte aan actie in je organisatie? Je staat er niet alleen voor!qr code VA Forces

Neem gerust vrijblijvend contact op om samen de uitdagingen te verkennen.

 

 

Contactgegevens

VA Forces
Luzernestraat 45
2153 GM Nieuw Vennep
Tel: 085 - 004 1922