Datum: 26-09-2023 - 21:36

kiezen voor unikidz

UniKidz. Doet wat ouders ook zouden doen

UniKidz komt naar Lisse, het dorp midden tussen de bloemenvelden, het hart van de bollenstreek. Onze nieuwe locatie – UniKidz Orion - is gevestigd bij Basisschool De Lisbloem waar het unieke opvangprogramma van UniKidz toegankelijk is voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

nieuwbouw Lisbloem

Op maandag 31 oktober a.s. openen wij de deuren van de buitenschoolse opvang. De opening van het kinderdagverblijf (hele dag opvang) en de peuteropvang volgt zo snel als mogelijk. Dit laat iets langer op zich wachten in verband met een kleinschalige verbouwing.

Kinderen hoeven niet naar de opvang, maar ouders moeten naar hun werk. Dat begrijpen wij bij UniKidz als geen ander. Wij creëren een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn, net als thuis. Wij nemen de verantwoordelijkheid van de ouders voor een paar uur over. Zorgen dat ze gezond eten en drinken. Wij brengen ze naar paardrijden, ballet, theater- of zwemles. Luisteren naar ze, geven aandacht. Elke dag weer opnieuw met dezelfde liefde en passie.
banner 1Met hart en ziel zetten we ons dagelijks in om kinderen en jongeren de ruimte te geven om te groeien en bloeien en het beste uit zichzelf te halen. Wij coachen hen daarbij vanuit onze pedagogische visie.

banner 2

Talentontwikkeling

Door een veilige omgeving te creëren en een uitgebreid aanbod aan activiteiten te bieden, stimuleren we kinderen en jongeren om zichzelf uit te dagen, persoonlijk talent te ontdekken én te ontwikkelen. Dat doen we op de volgende vier ontwikkelingsgebieden:

Logo parade • FitKidz - sport & beweging 
• SkillsKidz - maken & creëren
• SoulKidz - met hart & ziel 
• MindKidz - ontwikkeling & onderwijs

Bij FitKidz maken de kinderen kennis met tal van sporten en bewegingsactiviteiten. Bij SkillsKidz draait het om maken en creëren. Met andere woorden, creatief aan de slag met je handen in het atelier, het theater of in de kookstudio. SoulKidz richt zich op cultuur, yoga, theater en dans. Met MindKidz krijgen de kinderen inzicht hoe dingen werken en ontstaan in de bijzondere STEAM Makerspace, Al onze activiteiten worden in blokken van tien weken door professionele instructeurs aangeboden aan de kinderen.

Maar ook buiten de eigen locatie worden activiteiten op structurele basis aangeboden. Je zwemdiploma? Precies, haal je bij UniKidz. Paardrijden? Zeker, bij UniKidz.

Wij werken bij het samenstellen van ons activiteitenprogramma graag nauw samen met ondernemers, sportclubs, verenigingen en bewoners in de buurt.

banner 3

Contact


Meer weten over UniKidz Orion? Dat kan! Neem contact met ons op via 085 – 580 7000 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens

UniKidz Orion
Orion 2
2163 AJ Lisse
Tel: 085 - 580 7001