Datum: 04-06-2023 - 15:02

Ontmoet ons team

Het team van Meerkantoor denkt, droomt en praat het liefst de hele dag alleen maar over kantoorartikelen, ergonomisch inrichten van (thuis)werkplekken, een mooie kantoorinrichting en de nieuwste snufjes voor kantoor. We zijn echte professionals met kennis van zaken, oog voor detail en bovenal heel veel plezier in ons werk! Heeft u vragen, neem dan gerust contact op met één van ons, we helpen u graag!

Groot en duurzaam assortiment

Bij Meerkantoor kunt u al jaren terecht voor al uw artikelen voor kantoor, van balpen tot kopieerpapier en een complete ergonomische kantoorinrichting! We hebben online een groot assortiment van meer dan 40.000 artikelen. En dan niet alleen met alle A-merken, maar ook een mooi huismerk dat zich onderscheidt door een hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Daarnaast bieden we mogelijkheden om circulaire meubels aan te schaffen en hebben we talloze producten in onze shop die voldoen aan diverse milieukeurmerken en duurzaamheidscertificeringen. U kunt deze producten filteren per productgroep door op onze webshop onder het knopje milieu te klikken.

2021 MeerKantoor logo

Over Meerkantoor B.V.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Lisse, op het industrieterrein Meer en Duin 38. Hier kunt u van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur een kijkje nemen in onze showroom met kantoormeubilair of uw bestelling doorgeven. Wat u vandaag besteld, kunt u vaak al de volgende dag bij ons afhalen.

Voor de regio Zuid Nederland hebben we een tweede vestiging in Panningen, Meerkantoor Limburg. Twan Bruurs, onze Sales Manager, staat u daar graag te woord. Wilt u telefonisch overleggen of een afspraak maken? Dan kunt u hem bereiken op 06 - 47 48 51 44.

Meerkantoor pand 4 1

Verzending van orders

Vanuit ons eigen magazijn in Lisse en ons centrale distributiecentrum in Beuningen leveren wij dagelijks in Nederland en België. Orders die voor 16.00 uur geplaatst zijn worden (indien op voorraad) de daarop volgende werkdag afgeleverd. Eventuele backorders worden doorgaans binnen enkele werkdagen, zonder extra kosten, nageleverd.

Regionaal in de Bollenstreek en regio Peel en Maas in Limburg vinden leveringen veelal plaats met onze eigen Meerkantoor auto's. Onze vaste afleverdagen in de Bollenstreek zijn maandag, woensdag en donderdag. Landelijk maken we gebruik van gerenommeerde transporteurs, zoals PostNL, GLS, DHL, DPD en Wesseling Logistics voor het afleveren van de bestellingen.

AssortimentMeerkantoor pand 3 1

Meerkantoor staat voor kennis, focus en persoonlijke aandacht. Bij ons kunt u terecht voor al uw kantoorbenodigdheden, van balpen tot een complete kantoorinrichting! Meerkantoor is een dynamische organisatie die zich als totaalleverancier in het B2B segment richt op de levering van o.a.:

- Kantoorartikelen

- Kantoormachines

- Kantoorinrichting

- Printsupplies

- Kluizen en safes

- Drukwerk

Contactgegevens

Meerkantoor
Meer en Duin 38
2163 HC Lisse
Tel: 0252 628 000
Mobiel: 06 - 2018 2897