Datum: 07-02-2023 - 01:53

Allemaal Duurzaam Banners 970x250px3 stroomslurpers aangepast

cora Ramars profielfoto

 

Afvallen in Lisse? Laat me je helpen!

Een luisterend oor tijdens het proces van afvallen is hartstikke belangrijk en ik kan het weten. Mijn naam is Cora, consulent bij The 1:1 Diet. Ik heb zelf het dieet onder persoonlijke begeleiding gevolgd. Voor mij was de begeleiding de perfecte stok achter de deur en ik hoop dat ik die ook voor jou mag zijn!

Naast de 1 op 1 begeleiding maken we samen een plan dat bij jouw leefstijl past. Stap voor stap zal je kennis gaan maken met wat een gezond voedingspatroon voor jou kan betekenen en hoe je je nieuwe gewicht niet alleen kunt behalen, maar ook behouden. Aan de hand van een duidelijk dieet merk je dat afvallen niet inhoudt dat je de hele dag met (niet) eten bezig hoeft te zijn. Dat laat ik je graag zien.

logo Cora Ramars verhouding crop

Cora RamarsHet gevoel hebben dat er niet wordt geoordeeld op het feit dat je graag wilt afvallen, geeft dat eerste beetje vertrouwen dat je nodig hebt. Dat wil ik ook uitstralen: ik laat jou in je waarde en ik respecteer jouw doelen, wensen en visie. Lukt het even niet? Geen paniek. Ik zal altijd in oplossingen met je meedenken en je de aandacht geven die je verdient. Ook buiten onze consulten om kun je met vragen of voor tips bij me terecht.

Zelf ben ik open, eerlijk en betrouwbaar. Ik zal mijn best doen een gepast luisterend oor voor je te zijn tijdens jouw afslankproces, ook wanneer je wat extra hulp nodig hebt.

Ben je benieuwd naar wat er voor jou mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik sta voor je klaar!

Liefs,
Cora Ramars

The 1:1 Diet met Cora
Het 1 op 1 Dieet in Lisse

Maak direct een afspraak 
Kosten intakegesprek ; 25 euro.

Contactgegevens

1: 1 dieet
van der Veldstraat 1a
2161 ZC Lisse
Tel: 06 28403867