Datum: 04-06-2023 - 15:33

 MOBOX voor je tijdelijke opslag

Een tijdelijk opslag tijdens je verhuizing is erg praktisch en maakt het verhuizen gemakkelijker. Als je verhuist ga je het liefst van A naar B, maar dit lukt niet altijd. Bijvoorbeeld omdat je nog op zoek bent naar jouw droomhuis of omdat er nog veel geklust moet worden. Dan is een tijdelijke opslag wellicht de oplossing. Het klinkt dan wellicht spannend om je hele inboedel in een tijdelijke opslag op te sluiten, maar wij kunnen je verzekeren dat er niemand anders bij jouw eigendommen kan komen. Bij MOBOX garanderen we je dat deze veilig en vertrouwd wordt opgeslagen, zodat jij alle in alle rust je project kunt gaan doen!

tekst 1

Gemakkelijk verbouwen

Ga je verhuizen of verbouwen? Wil je op een gemakkelijke manier spullen opslaan? Wij komen met de opslagbox naar je toe. Jij laadt je spullen in en wij slaan ze veilig op. Makkelijk toch?

Gemakkelijk verhuizen

Neem rustig de tijd om je spullen in de opslagbox te laden. Voor extra gemak biedt MOBOX je de keuze uit twee type opslagboxen: 8 kuub en 14 kuub zodat je altijd genoeg ruimte hebt.

Gemakkelijk opslaan

Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Met ruim 10 jaar ervaring weten wij tot in de puntjes hoe het werkt. Onze klanten geven ons gemiddeld 9,8 voor onze service!

tekst hoe werkt het plaatjes

Hoe werkt het?

1. MOBOX levert de mobiele opslagbox bij je wanneer je wilt en waar je wilt.
Je kunt jouw opslagbox op je gemak inruimen en wij halen hem weer op als je klaar bent.

2. Wij bewaren jouw box zo lang als jij wilt in ons beveiligd opslagcentrum.
Of je nu je spullen voor een aantal maanden opslaat of voor een paar jaar, je spullen staan veilig.

3. Heb je je spullen weer nodig? Dan bezorgen wij jouw box op de gewenste tijd en locatie.
Bestellen, vragen stellen of afspraken maken gaat gemakkelijk en snel via de MOBOX website.collage mobox

 

bekijk video 1  en video 2 

 

De voordelen op een rijtje.

- Gratis bezorgen vanaf 3 maanden opslag
- Geen extra weekend toeslagen
- nclusief handig verhuishulp pakket
- Na de eerste maand, wekelijks opzegbaar
- Je betaalt geen borg
- Op kort termijn leverbaar

buitenkant 1

Menken Selfstorage. - Makkelijk zelf opslaan


De Nederlandse vertaling van Self Storage is Zelf Opslaan. Menken Self Storage biedt u de tijdelijke of permanente oplossing voor bijvoorbeeld meubelopslag. Wij hebben ons pand op een handige, veilige en betrouwbare manier ingericht zodat u onbezorgd en gemakkelijk uw huisraad, gereedschappen, voorraden, seizoensspullen etc. bij ons in uw eigen opslagbox kunt opslaan. Wij werken met flexibele huurtermijnen vanaf 1 week. Menken Self Storage is interessant voor zowel particulieren als zakelijke huurders voor opslag.

Nieuw bij ons zijn opslagboxen van 9m3 en 15m3 welke 7 dagen per week (van 06:00 – 23:00) met u eigen toegangscode bereikbaar zijn.

Kort huren van een opslagruimte

Je bepaalt zelf hoelang je de spullen wilt opslaan. Dus je bepaalt ook zelf hoelang je een opslagruimte bij Menken Self Storage huurt. Dit kan al vanaf een week. En de opzegtermijn is twee dagen voor de ingang van de nieuwe huurperiode. Dit wil zeggen: wil je ervan af? Dan is dat zo geregeld. Boetes, administratiekosten of inschrijfgeld dat kennen wij niet. Daar doen we niet aan. Gewoon duidelijk en flexibel.

Inpakmateriaalcollage selfstorage

Ter bescherming van de spullen is het verstandig gebruik te maken van beschermhoezen.
Deze hoezen zijn verkrijgbaar bij Menken. Ook dozen, dekens, inpakpapier etc. is bij ons verkrijgbaar.

Self Storage is makkelijk zelf spullen opslaan

Units van 4 m3 tot 52 m3

Flexibel huren vanaf 1 week

Altijd huren voor een scherp tarief!

Verhuizen of verbouwen

Vooral tijdens een verhuizing of verbouwing is het handig om je spullen tijdelijk ergens op te slaan. Bij Menken Self Storage bieden wij de ruimte voor deze spullen. Kies een opslagruimte op maat zodat je precies datgene wat je tijdelijk wilt opslaan, kwijt kan. En wil je in de loop van de opslagperiode wisselen van ruimte, dan kan dat.

selfstorage logo langwerpigRuimte nodig voor je bedrijf?

Heb je een voorraad spullen die verkocht worden via je webwinkel? Of ben je aannemer en zoek je een plek voor je gereedschap. Dan is een opslagruimte bij Menken Self Storage de oplossing. Makkelijk bereikbaar, 7 dagen per week en toegankelijk, tegen een scherp tarief.

Wij zitten dichtbij

Menken Self Storage vindt je op het bedrijventerrein Gravendam in Noordwijkerhout. Binnen 5 minuten vanuit Sassenheim, Voorhout en Noordwijk. Vanuit Lisse en Katwijk ben je er binnen 10 minuten.

 

Contactgegevens

MOBOX
Gieterij 53, (bezoekadres Smederij 3)
2211 WC Noordwijkerhout
Tel: 0800 - 23 56 626