Datum: 09-06-2023 - 22:35

Il Mulino concept banner met tekst

FunFit zorgt ervoor dat iedereen die wil sporten kan sporten. Ongeacht leeftijd, geslacht, inkomen of afkomst. Als je wilt sporten kan je op verschillende manieren aan de slag bij FunFit. Voor iedereen is er wel een geschikte manier te vinden.

Velen hebben zich al in het zweet gewerkt tijdens de Bootcamps of de Personal Trainingen. Tijdens de lessen is het altijd hard werken. Want zonder discipline en doorzettingsvermogen heeft nog nooit iemand een mooi resultaat behaald. Maar, de slogan, “Sporten met een glimlach” blijft altijd dichtbij!

Personal training Lisse.

Ben jij op zoek naar de beste personal trainers? Funfit geeft personal training in Lisse voor iedereen die lekker, serieus en met kwaliteit wil trainen. Aan de hand van jouw persoonlijke wensen en doelstellingen wordt er een trainingsprogramma opgesteld. Dit doen we altijd doormiddel van een kennismakingsgesprek. Wij leggen daarin haarfijn uit wat personal training bij Funfit allemaal inhoudt.

We vertellen hoe de trainingen er ongeveer uit komen te zien en hoe het complete plaatje van meten en wegen in z’n werk gaat. Voeding is ook een belangrijk onderdeel van het behalen van jouw doelen. Wij geven dan ook waar nodig tips en trucs op het gebied van eten en drinken.

collage 2

Sporten met een glimlach is ons motto.

Tijdens de personal training in Lisse zorgen onze trainers ervoor dat u de hele training optimaal gemotiveerd blijft, maar er is ook altijd ruimte voor een lach. Bovendien zal je merken dat een ‘stok achter de deur’ heel fijn en motiverend is. De combinatie van een gevarieerde training, sporten met een glimlach, persoonlijke aandacht en een op maat gemaakt programma zorgt ervoor dat je na elke training moe maar voldaan het pand zal verlaten. Er zijn ook mogelijkheden om met andere mensen te sporten in de Small Group Trainingen bij Funfit.

Small group training

Wil je lekker trainen in een klein groepje? Wij verzorgen groepstraining in Lisse voor iedereen die maar wil! Met Small Group Training krijg je super begeleiding en veel aandacht. Daarnaast is er altijd gezelligheid en sociaal contact tussen de deelnemers onderling. Wat is er nou fijner dan tijdens een zware training even met z’n allen klagen over de trainer? Dit is dus precies wat sporten in een klein groepje bij Funfit zo leuk maakt.

Sporten in kleine groepjes.

De groepen bij Small Group Training variëren van 2 tot 6 personen. De samenstelling van de groep mag je helemaal zelf bepalen. Wil je graag met een paar vrienden of familieleden trainen? Dat is geen probleem! Wil je nieuwe contact opdoen tijdens het sporten? Schrijf je dan alleen in en wij kijken of we je in een leuke gezellige groep kunnen plaatsen. Wat je ook wilt, er is altijd een leuke groep om bij aan te haken. In tijden van Corona houden wij ons aan de regels van de overheid, dus ook de maximale groepsgroottes zullen variëren in deze periode. Wil je liever alleen sporten kan je altijd kiezen voor Personal training! Alles is mogelijk bij Funfit. Wij zijn erg flexibel en denken altijd met jou mee om te kijken wat het beste bij jou past.

Bootcamp in Lisse.

Bij Funfit staan we voor sporten met een glimlach. Maar dit zal nooit ten koste gaan van de kwaliteit van onze bootcamp. Je gaat gegarandeerd volledig stuk als je een uurtje bij ons komt sporten. De bootcamp in Lisse is de ideale combinatie van gezelligheid met een top training. Onze trainers zorgen er altijd voor dat er een fysiek uitdagende bootcamp voor je klaar staat. Kom dan snel langs en kom direct bij ons sporten.

collage 1

Samen is het altijd leuker.

In de corona tijd hebben we geleerd dat het toch wel heel eenzaam kan zijn om alleen te sporten. Daarom zijn wij dan ook erg blij dat we weer bootcamps mogen gaan geven. Met een hele groep, verdeeld over een groot veld bij Fc Lisse, kunnen we weer heerlijk sporten in een grote groep. Een ding is zeker, je zal het zwaar gaan krijgen tijdens onze bootcamp, omdat we altijd zorgen dat iedereen fysiek uitgedaagd wordt. Dan kan je het maar beter gezellig maken, zodat je de pijn minder voelt.

Fitness in Lisse.

In de sportschool van FunFit kun je heerlijk vrij fitnessen.

Voor €20,00 per maand kun je al onbeperkt gebruik maken van alles dat de sportschool te bieden heeft. Van verschillende cardio apparaten tot Crossfit materialen,  losse dumbells en halterstangen, alles is aanwezig om een heerlijke training te doen.

Omdat wij bij FunFit zeer veel waarde hechten aan het contact met de klant word je ook tijdens de vrije fitness begeleid tijdens de oefeningen. Er loopt altijd een trainer rond die je tips en trucs zal geven om je training nog leuker en uitdagender te maken.

Wow traininglogo funfit

Ook is er elke week een andere ‘WOW’ training. Dit is de workout of the week. Hierin staat een complete workout die je kunt doen zodat als je zelf even geen inspiratie hebt je toch volledig los kunt gaan.

De locatie zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt en ontspannen kan trainen. Er zijn bij Funfit ook diverse mogelijkheden om te sporten onder intensieve begeleiding. Kijk hiervoor op de pagina’s van Personal Training en Small Group Training. 

Afvallen in Lisse.

Wanneer je besluit om bij ons te komen trainen, gaan we samen kijken wat het beste programma is voor jou. Hiervoor bepalen we in samenspraak welke doelen je wilt bereiken! Om je doelen te bereiken zijn vaak een aantal dingen nodig.
- sporten
- gezonde voeding
- gezonde levensstijl
- hygiëne

Contactgegevens

FunFit
Spekkelaan 1
2161 GH Lisse
Mobiel: 06 23224068