Datum: 10-06-2023 - 00:41

Il Mulino concept banner met tekst

Pim fotoEven Voorstellen

Ik ben Pim Zirkzee, een geboren en getogen Lissenaar. In 2016 studeerde ik af aan de Fontys paramedische hogeschool als Orthopedisch schoentechnoloog. Hierna ben ik werkzaam geweest bij meerdere werkgevers waar ik ervaringen heb opgedaan in multidisciplinaire spreekuren met o.a. wondspecialisten, diabetesverpleegkundige revalidatieartsen en orthopedisch chirurgen.

Ook ben ik bekend binnen psychogeriatrische instellingen en met meervoudig gehandicapte jongeren.

Ik ga graag samen met u de uitdaging aan om uw wensen en behoefte te koppelen aan een mogelijke oplossing of het nu gaat om een steunzool, een maatschoen of een goed advies. Want voor de best passende oplossing vind ik het belangrijk niet alleen naar de technische kant te kijken maar ook naar wat u persoonlijk belangrijk vindt.

Betrokken - Persoonlijke aandacht - Transparant

Huisbezoek, bij Pims de standaard, een unieke service! Thuis waar u op uw gemak bent!

hele logo Pim verhouding

Regio 

Pims Orthopedie richt zich op de regio Lisse en omsteken met een straal van ongeveer 20 kilometer.

Producten:

- steunzolen
- (semi) orthopedische schoenen
- aangepaste confectie schoenen
- verbandschoenen

Vergoedingen

Pims Orthopedie is partner van VoetExpert, een samenwerkingsverband met Livit Orthopedie. Door samen te werken kunnen de hulpmiddelen die Pims Orthopedie levert gedeclareerd worden bij uw zorgverzekering.

Pim voetexpert

Wat betekent dit voor u?

Deze samenwerking bied de voordelen van een landelijke organisatie, zoals contracten met alle zorgverzekeraars en het toepassen van de nieuwste technieken en innovaties. Maar met de persoonlijke aandacht, service en betrokkenheid die u van een eenmanszaak mag verwachten.

 

Contactgegevens

Pims orthopedie
Patrijsstraat 43
2162 GR Lisse
Tel: 06 38493093