Datum: 09-06-2023 - 23:21

Il Mulino concept banner met tekst

Welkom bij Gravon!IMG 0367

Gravon is opgericht in 2005 en is een jong en dynamisch bedrijf. De enthousiaste medewerkers beschikken over ruime ervaring en vakkennis. Onze drijvende kracht is echter ons enthousiasme en de wil om van uw tuin een mooi geheel te maken.
Ook staat Gravon u graag bij met andere zaken betreffende uw tuin.
U kunt bij ons terecht voor advies, onderhoudscontracten of eenmalige projecten zoals het verwijderen van een boom of boomsnoei. En zo zijn er nog tal van mogelijkheden waarbij Gravon u graag van dienst is.

Gravon staat voor kwaliteit en goede service. Voor al uw straatwerk, tuinaanleg, tuinonderhoud, houtwerk, beplanting, verlichting, waterpartijen, enz. bent u bij ons aan het goede adres!

Onbetwist uw tuinspecialist,als kwaliteit doorslaggevend is.

Met vriendelijke groet, Arjan Vonk

IMG 0019 horz
Aanleg

Heeft u grootse plannen met de tuin, maar u weet niet hoe u het moet verwezenlijken? Of heeft u juist geen idee wat u met de bestaande tuin aan moet? Wilt u nu eindelijk wel eens weten wanneer die boom in de tuin gesnoeid moet worden en wat voor soort bestrating mooi zou staan in de tuin?

Voor al u vragen kunt u terecht bij Gravon

Wij helpen graag bij het ontwerpen van uw tuin, maar ook voor een bestaande tuin functioneer ik graag als vraagbaak. Door mijn jarenlange ervaring in het ontwerpen en onderhouden van tuinen kan ik al uw vragen beantwoorden. Dus waarom verder zoeken? Bij Gravon bent u aan het juiste adres.

IMG 1160 horz

onderhoud

Een tuin onderhouden is niet altijd even simpel. Het vergt behoorlijk wat kennis over planten en bomen, lichamelijke kracht en niet te vergeten tijd.
Bij veel bedrijven en particulieren ontbreekt het aan één van deze zaken, dat ten koste gaat van uw tuin.

Gravon biedt meerdere mogelijkheden op het gebied van onderhoud, voor zowel bedrijven als particulieren. Zo realiseren wij voor u de voorjaarssnoei, najaarssnoei en het winterklaar maken van uw tuin. Tussen de snoeiperiodes door zijn wij inzetbaar voor het reguliere onderhoud. Dit kan zowel wekelijks, maandelijks of een combinatie van deze twee. Wilt u éénmalig gebruik maken van onze diensten? Geen probleem.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het verwijderen van bomen.

 a21d4ae1 d1b1 4d6b a3d4 5b481cd2f7c3 horz

 

Contactgegevens

Gravon tuinen Lisse
Meeuwenlaan 41
2162 HD Lisse
Mobiel: 06 22379137