Datum: 10-06-2023 - 00:42

Il Mulino concept banner met tekst

 "Lijstenmakerij Prins Lijsten in Sassenheim staat voor meer dan een halve eeuw vakmanschap in lijstwerk en kunstzorg. Begonnen als Flippo Lijsten en vanaf 2019 verder gegaan onder Jos Prins met een nieuwe naam: Lijstenmakerij Prins Lijsten, Sassenheim.

De opdrachtgevers van Lijstenmakerij Prins Lijsten zijn galeriehouders, musea, veilinghuizen en kunstliefhebbers. Een juiste omlijsting versterkt de kunst, die natuurlijk in goede conditie moet zijn wil het zich optimaal profileren.

Prins Lijsten levert alle soorten lijsten, van klassiek tot modern. Nieuw en gebruikt. Daarnaast repareert Lijstenmakerij Prins Lijsten lijsten, op ambachtelijke wijze. Dit is voor 90% handwerk want machines kunnen het specialisme nooit voor 100% overnemen. Alle werkzaamheden worden door Lijstenmakerij Prins Lijsten uitgevoerd in eigen atelier, met specifiek gereedschap en een grote dosis ervaring en inzicht.

In het atelier zorgt Lijstenmakerij Prins Lijsten ook goed voor beeldende kunst. Schoonmaken, restaureren, vernissen en/of verdoeken, het blijft een vak apart. Het vak van Lijstenmakerij Prins Lijsten, of Ons vak. Dat brengt Lijstenmakerij Prins Lijsten al meer dan 50 jaar met liefde en toewijding in de praktijk, of het nu gaat om dat éne dierbare schilderij of een reeks kostbare museumstukken. Lijstenmakerij Prins Lijsten is u graag van dienst. Op werkdagen en nu ook op zaterdagmorgen"

fb bovenkant

 onze diensten

Lijstenmakerij Prins Lijsten in Sassenheim maakt lijsten, levert lijsten en verricht allerlei werkzaamheden om kunst in optimale conditie te houden.

lijsten
Grote lijstenmakerij

Lijstenmakerij Prins Lijsten was eerder gevestigd in Katwijk, maar is verhuisd naar Sassenheim. Een grote werkhal, kantoor en een prachtige showroom met veel voorbeeldlijsten. De hoeveelheid lijsten en soorten die wij kunnen maken of leveren zijn niet te benoemen. Van klassiek naar modern en eigentijds. U kunt bij ons altijd rekenen op kwaliteit, maatwerk, passend bij uw kunst, uw wensen en/of uw interieur. Wij adviseren u graag persoonlijk bij de juiste materiaal- en lijstkeuze.

Restauratieatlelieropknappen

Helaas is ook kunst onderhevig aan negatieve invloeden van binnenuit of buitenaf. Ze tasten de kwaliteit aan en verkorten de levensduur. Een goed onderhouden kunstwerk leeft langer. Het restauratieatelier van Lijstenmakerij Prins Lijsten is in de kunsthandel een bekend adres voor schoonmaken, verdoeken en restaureren van schilderijen. Inzet is kunst weer in optimale conditie brengen zodat er nog jaren van genoten kan worden. Ervaar die beleving zelf. Kunst is het vaak waard.

kunstgalerie

Kunstgalerie

Kunst maken, presenteren, (ver)kopen en onderhouden. Lijstenmakerij Prins Lijsten heeft werk te koop uit eigen showroom/galerie. Zoekt u werk, of wilt u iets verkopen? Met een halve eeuw ervaring en een enorm netwerk aan klanten, waaronder liefhebbers die geregeld werk te koop aanbieden, denken we mee. Wij adviseren u vrijblijvend. Ook werken we samen met kunstenaars die hun werk exposeren. Immers, een goede lijst versterkt het werk

 

Openingstijden.

maandag 07:30 - 15:45
dinsdag 07:30 - 15:45
woensdag 07:30 - 15:45
donderdag 07:30 - 15:45
vrijdag 07:30 - 15:45
zaterdag 07:30 - 13:00
zondag gesloten

Contactgegevens

Prins LIjsten
Adelborst van Leeuwenlaan 5B
2172 AA Sassenheim
Tel: 0252 - 54 38 63