Datum: 26-09-2023 - 20:16

Alice Care, uw zorgprofessional!

Alice Care staat voor hoog professionele zorg op een persoonlijke wijze, zowel intra-, als extramuraal.

Over Alice

alice gezichtHoogstwaarschijnlijk bent u op zoek naar een professional binnen de zorg of bent u gewoon nieuwsgierig geworden naar de vrouw achter Alice Care. Ik zal u iets over mij zelf vertellen.

Mijn naam is Alies Haasnoot. Geboren en getogen, als 2de in een rij van 8, tussen de bollen in Lisse vanaf 1974.

Sinds 1999 heb ik mijn HBO-verpleegkunde diploma op zak en dat was het begin van een loopbaan binnen de zorg die inmiddels een groot scala aan kwaliteiten en ervaringen heeft opgeleverd.

Doordat ik ben blijven leren middels scholingen, trainingen en symposia heb ik mij ontwikkeld tot een verpleegkundige met veel diverse ervaringen, specialiteiten en kwaliteiten.

Mijn expertise ligt oa. binnen de verloskundige zorg. In 2005 heb ik mijn obstetriediploma behaald en ben binnen deze branche tot op heden werkzaam. Op dit moment als senior Obstetrie verpleegkundige in het Spaarne Gasthuis te Haarlem. Dit houdt in dat ik mij naast de patiëntenzorg ook bezig houd met kwaliteitszorg, teamcoaching en sturing, innovatie, verandermanagement etc.

Door mijn scholingen en ontwikkelingen, mijn nieuwsgierigheid en open mind ben ik naast de obstetrie inmiddels gedreven geraakt in de thuiszorg. De zorg voor ouderen, maar ook de coördinatie en organisatie achter deze zorg is een interessante, veelzijdige, dankbare en daardoor prachtige wereld.

Sinds juli 2016 sta ik ingeschreven als zzp verpleegkundige niveau 5. Voor mij dé manier om mijn kennis en ervaring te delen en te verbreden.

Zeer professioneel, spontaan, humoristisch, empathisch, veelzijdig en creatief zijn eigenschappen die bij mij horen als verpleegkundige, maar ook als mens.

Alies Haasnoot

alice care collage1

Wat ik voor jullie kan betekenen

Zakelijk

Als recruiter of bemiddelaar ben je op zoek naar een veelzijdige verpleegkundige met veel ervaring, lef en gevoel voor uitdaging. Bij Alice Care zit je goed: Door mijn jarenlange ervaring als gedetacheerd verpleegkundige in zowel ziekenhuizen als thuiszorgorganisaties ben ik degene die je zoekt
lees meer 

Particulier

Uzelf (of u als zoon, dochter of ander familielid/vriend, buur) bent u op zoek naar persoonlijke, passende zorg. U heeft de wens zolang mogelijk thuis te laten in de eigen vertrouwde woonomgeving en vraagt zich af of dit mogelijk is, hoe dan en wie betaald dat?
lees meer 

alies haasnoot alice care large

Contactgegevens

Alice Care uw zorgprofessional
2e Havendwarsstraat 19
2161 HH Lisse
Tel: 06 1076 15 85