Datum: 23-05-2022 - 00:27

werk Esssenlaan

Tekenen of schilderen is goed kijken en je blijven verwonderen

portret Nicolien

 

Over Nicoline.

“Tekenen is mijn passie, alles begint met een tekening”

Zolang ze zich kan herinneren maakte ze tekeningen en beschilderde van alles met de verf uit haar vaders schuur. Alles werd ‘gecustomised’. Om het wat serieuzer aan te pakken ging ze naar de Wackers Academie in Amsterdam waar ze in 1999 afstudeerde als kunstschilder. Intussen kreeg ze een baan als illustrator/ontwerper bij Koninklijke Sanders in Leiden waar ze grafisch werd opgeleid.


Sinds 2003 werkt ze zelfstandig in Warmond en combineer het maken van schilderijen en illustraties met licht grafisch ontwerp.

Live schilderen

Leg nu jouw bijzondere moment vast met een schilderij

Wil je je bijzondere moment op een originele manier vastleggen? Een leuke aanvulling op uw evenement of feest: Ter plaatse legt Nicoline met vlotte toets het moment vast, aan het eind van het dagdeel of de avond is het impressionistische schilderij een blijvende herinnering

 portret meisje   dieren 

Schilderij op aanvraag

Nicoline maakt (portret) schilderijen en tekeningen in opdracht. Kijk rond op de website voor inspiratie en vraag haar naar de mogelijkheden.

Wandschilderingen

Van deuren tot complete wanden. Een blinde muur kan omgetoverd worden tot een vergezicht.

dames    stilleven appels

 Workshops

Geregeld worden er schilderworkshops georganiseerd. Dit kan ook op aanvraag al vanaf 7 personen. Een leuk uitje op maat met collega´s of vrienden. Hele dag incl. lunch of een dagdeel/avond.

bovenkant Facebook   portret koningin

Teken- en schilderlessen

Van februari tot juni en van september tot december wordt een reeks van ca 11 teken- en schilderlessen gegeven. Ze helpt u met technieken om driedimensionale voorstellingen te vertalen naar het platte vlak (het schetsboek) De cursus is zowel voor beginnende tekenaars als voor gevorderden. Door de kleine groepjes krijgt iedereen aanwijzingen ‘op maat’ in haar eigen inspirerende atelier in Warmond.

Sterren op het doek.

Nicoline heeft meegedaan aan het tv programma ‘Sterren op het Doek’ waar ze Linda de Mol spraakmakend portretteerde.

sterren op het doek. Lindalogo  

Contactgegevens

Nicoline Heemskerk Art en design
Veerpolder 59,
2361 KZ Warmond
Tel: 06-127 32 646