Datum: 23-05-2022 - 01:06

NatasjaDe salon van Beinsdorp Haarlemmermeer

Ik ben Natasja Bootsman en werk lange tijd als schoonheidsspecialiste en pedicure dat is opgericht in 2002. Ik ben gespecialiseerd als schoonheidsspecialiste en Provoet pedicure waaronder in: diabetes/reumatischevoet, risicovoet, nagelreparatie, bindweefselmassage, micro-needling dermapen, TCA-peeling, wenkbrauw lift, wimperlifting en div lichaam massages.

Elk jaar door middel van cursussen en opleidingen zorgt Esperance er voor op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op gebied van huidverzorging, huidverbetering, make-up en specialisaties. In 2021 ga ik beginnen met de acné specialisatie bij de Haarlemse Akademie in Uitgeest. Zo kun je als je bij Salon Esperance de acné behandeling boekt de behandeling via uw zorgverzekeraar geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen.

Provoet

Nieuwe medewerkster!

Vanaf april 2021 ondersteunt Daisy Salon Esperance op de vrijdag, zaterdag en soms ook op de zondagen. Zij heeft meer dan 5 jaar ervaring opgedaan bij verschillende schoonheidssalons. Daar is zij verder gespecialiseerd in: huidverbetering zoals; bindweefselmassage en micro-needling dermapen, pedicure, nagelspecialiste, brow specialiste en wil zich later dit jaar gaan specialiseren in microblading.

Natasja Bootsman en Daisy Snijders

praktijk 2

Bij Salon Esperance staat huidverbetering van de huid centraal.

Bij Salon Esperance werken wij op afspraak en nemen alle tijd voor je. Huidverbetering en pedicure in combinatie met complete ontspanning, dat is de kracht. Gezichtsbehandelingen, pedicure en ontspanning in een knusse prachtige salon met een heerlijke rustgevende sfeer tussen de graanvelden.

Behandelingen voor iedereen.
Bij Esperance kunt u terecht voor onder andere: natuurlijke schoonheidsbehandelingen, huidverbetering, micro-needling dermapen, TCA chemische peeling, bindweefselmassage, manicure O.P.I Gelcolors, gespecialiseerde (medische) Provoet pedicure, cosmetische voetbehandeling, wax behandelingen, nagelreparatie, massages, hot stone massage, voetreflexmassage, brow bar, wimperlifting, Henna brows, feest- en bruidsmake-up en cadeaubonnen.

Even tijd voor uzelf waarbij alle aandacht wordt gericht op een optimale verzorging voor u en uw huid.

Direct een afspraak maken. 

Openingstijden

Maandag: 14:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 21:30
Woensdag: 10:00 - 21:30
Donderdag: 10:00 - 21:30
vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: GESLOTEN

Contactgegevens

Schoonheidssalon en pedicure Esperance
Venneperweg 510
2144 KL Beinsdorp
Tel: 06 50814844