Datum: 20-03-2023 - 15:58

blik op Lisse bloembinderij hulst opening DSC09028

Welkom bij Bloembinderij van der Hulst
Bloemen inspireren ons tot de mooiste creaties. Boeketten, bruidswerk, rouwarrangementen of elk ander bloemstuk: bij ons bent u aan het juiste adres, ook voor potterrie en accessoires of als u zelf aan de slag wilt. Ons kleurrijke assortiment is van hoge kwaliteit en vertegenwoordigt diverse stijlen. Heeft u een specifieke wens, kom gerust langs en bespreek het met ons. Wij staan graag voor u klaar.

Ook werken wij samen met diverse bedrijven en instellingen. Werk maakt namelijk een belangrijk deel uit van ieders leven. Een inspirerende ambiance draagt bij aan optimale prestaties. Het werkt niet alleen plezieriger in een bloemrijke en groene omgeving, het is ook gezonder! Als Business Bloemist staan we daarom ook graag voor u klaar om u met onze kleurrijke ideeën verder te helpen.

Laat u inspireren!vader en dochter

Over ons

Sinds 1971 voorzien wij vanuit de winkel in Lisse onze klanten van diverse boeketten, arrangementen en aanverwante producten. Wij halen onze bloemen rechtstreeks van de veiling en staan daarmee persoonlijk borg voor de hoge kwaliteit die wij bieden. Dit komt onder meer tot uiting in de vaasgarantie die wij als erkend topbloemen bloemist bieden.

Deskundig advies op maat

Ons enthousiaste team bestaat uit zes mensen. Mensen die over de juiste vakdiploma’s beschikken en u graag voorzien van een advies op maat. Of het nu om een boeket, bruids- en rouwarrangementen of de volledige aankleding van een (feest)locatie gaat. Ook maken we de mooiste bloemstukken van zijdebloemen, niet van echt te onderscheiden! Wat u ook voor ogen heeft: uw wensen staan bij ons centraal.

 bloemen verkoop

Bruidswerk

Wie trouwt wil alles perfect regelen, zodat u onbezorgd van deze bijzondere dag kunt genieten. Een heel belangrijk element is het bruidsboeket. Ook de corsages, tafelstukken, het bloemstuk voor op de auto en overige aankleding geven kleur aan de bruiloft.

Het is vanzelfsprekend dat uw eigen wensen de basis zijn. Wij helpen u graag deze wensen te vertalen in prachtig bloemwerk. In een persoonlijk gesprek bekijken wij met elkaar de vele mogelijkheden. Wij verzekeren u dat het bruidswerk qua vorm, kleur en bloemkeuze helemaal bij u past.

Wilt u kleur geven aan de mooiste dag uit uw leven? Bel dan voor een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Even binnenlopen in de winkel kan natuurlijk ook altijd!

Rouwarrangementenrouwlint

Na een overlijden moet er veel worden geregeld in zeer korte tijd. Op het gebied van rouwarrangementen kunt u bij ons terecht. Bij ons is alles te realiseren in een kort tijdsbestek, omdat rouwwerk voorrang krijgt bij ons. Zelfs op de dag van bestelling, kunnen wij al afleveren. Ook de bedrukking van lint is hierbij geen enkel probleem.

Om de keuze voor u eenvoudiger te maken, hebben wij fotoboeken in de winkel van wat we hebben gemaakt. U kunt kiezen voor een van deze werken of u kunt een op maat gemaakt stuk krijgen. Uw wensen staan voorop, Bloembinderij Van der Hulst levert persoonlijk werk.

 vlinder vazen

De mooiste bloemen online bestellen in een handomdraai

Bij Bloembinderij van der Hulst kunt u eenvoudig allerlei soorten bloemen online bestellen. Denk bijvoorbeeld aan de meest uiteenlopende boeketten tot bruidswerk en zelfs rouwarrangementen. Bent u op zoek naar een mooi boeket voor een speciale gelegenheid? Of wilt u graag zelf in de weer met bloemen en uw eigen creatie maken? Bloemen online bestellen bij Bloembinderij van der Hulst maakt deze opties mogelijk en zo heeft u uw bloemen of boeketten snel in huis.

Bloembinderij Van der Hulst LogoWij maken het u gemakkelijk
Heeft u eenmaal het perfecte boeket gevonden of weet u welk bloemstuk u graag cadeau wilt doen? Dan is online bestellen bij onze bezorgservice zo geregeld. Nadat u heeft aangegeven welke grootte van het boeket u graag wilt ontvangen, kunt u een tekst invullen die op uw gratis kaartje gedrukt zal worden. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om een ander kaartje bij te voegen, voor een speciale gelegenheid. Vervolgens wordt het bezorgadres ingevuld en kunt u kiezen of de bloemen ‘s ochtends of ‘s middags geleverd zullen worden.
De bloemen die u online bestelt, bezorgt Bloembinderij van der Hulst door heel Nederland. Tevens beschikken wij over een netwerk dat het bezorgen in de rest van de wereld ook mogelijk maakt. Uw bestelling kunt u gemakkelijk betalen met gebruik van iDeal, Visa of Mastercard, American Express of PayPal.

Telefonisch bestellen of bloemen online bestellen
Bloemen online bestellen is net zo makkelijk als telefonisch bestellen. U kunt namelijk ook zelf een boeket samenstellen en dat aan ons doorgeven. Wij zorgen ervoor dat uw boeket er prachtig uitziet en de ontvanger er mee verrast wordt. Bestel nu uw bloemen online en kies daar voordelig een fles wijn of een doosje chocolade bij!

Bezorg- en cadeauservice
Voor wie niet in de gelegenheid is zelf iets uit ons assortiment uit te zoeken, biedt onze bezorgservice uitkomst. Dit is eenvoudig via onze webshop op www.bloembinderijvanderhulst.nl te regelen of u kunt contact opnemen met onze winkel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0252 415 475.

In de webshop kunt u kiezen uit diverse voorbeelden, van bloemen en diverse arrangementen tot wijn, beren en chocolade. Wij bezorgen in heel Nederland en beschikken over een netwerk voor bezorging in de rest van de wereld. Uw bestelling kunt u indien gewenst ook telefonisch doorgeven.

Bezorging
U kunt aangeven of uw voorkeur uitgaat naar bezorging in de ochtend of middag. Mocht de bezorger niemand thuis aantreffen, dan probeert hij het altijd af te geven bij een van de buren. Uiteraard treft de ontvanger een kaartje in de bus, waar de bestelling is afgeleverd.

boeket

Workshops

Wij brengen graag onze passie voor het vak over op anderen. Gedurende het jaar verzorgen wij daarom meerdere workshops waarin u onder begeleiding een eigen bloemstuk maakt.

Er zijn workshops in het voorjaar, de herfst en voor de kerst. Op deze pagina maken we de data bekend van de eerstvolgende workshops. Treft u geen data aan, dan zijn de workshops nog niet gepland. Houd in dat geval de pagina in de gaten of informeer ernaar bij ons in de winkel.

Inschrijving kan via de mail of in het formulier dat u een aantal weken voor de workshops in de winkel aantreft.

Uw inschrijving is geldig zodra u een bevestiging van deelname heeft ontvangen. U kunt hierna het geld overmaken op rekeningnummer nl 66 rabo 0336549970 t.n.v. Van der Hulst of voldoen tijdens de workshopavond.

Workshops op maat

Voor grote particuliere en zakelijke groepen en bedrijfsevenementen bestaat de mogelijkheid om in overleg een workshop samen te stellen. De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte, de tijdsduur en de gekozen invulling. Prijzen zijn inclusief BTW en alle materialen.

Contactgegevens

Bloembinderij van der Hulst
Kanaalstraat 41
2161 JB Lisse
Tel: 0252 415 475