Datum: 06-08-2021 - 06:52

Even voorstellenJos van Kesteren

Jos van Kesteren is sinds 1992 franchisenemer bij Autotaalglas. Autotaalglas Lisse staat voor snelheid, service en bovenal kwaliteit.

 

Onze diensten

Ruitschade verhelpen 

Autoruit repareren
Sterretje of barst in je autoruit? Bij Autotaalglas ben je aan het juiste adres. Of het nu gaat om een sterretje in de voorruit of schade aan een zijruit: bij ons laat je snel en vakkundig je autoruit repareren.

Als we je autoruit repareren, dan ben je snel geholpen: rijd al na 30 minuten onze vestiging uit. Als een ster niet groter is dan een 2 euromunt (ongeveer drie centimeter) dan kunnen wij deze in de meeste gevallen repareren. Is de schade aan je autoruit groter? Dan vervangen we de autoruit. Voorruiten of dakramen kunnen we repareren; zij- of achterruiten moeten altijd worden vervangen.

20191230 083500 1   20191230 083512 1

Autoruit vervangen
Wanneer de autoruit niet te repareren is, staat Autotaalglas voor je klaar om je kapotte autoruit te vervangen voor een nieuwe. De autoruit is niet meer te repareren als de schade groter is dan een 2 euromunt (ongeveer drie centimeter).

Een autoruit vervangen duurt gemiddeld 2 uur. Neem een kop koffie, ontspan, maak gebruik van onze gratis wifi of werk in de tussentijd in onze stilteruimte verder. Geen tijd om te wachten? Maak dan gebruik van onze leen-MINI.

Kalibreren

Steeds vaker kom je auto’s tegen die zijn uitgerust met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) oftewel rijhulpsystemen.

Wat is een ADAS-systeem precies?
Moderne auto’s hebben een ‘Advanced Driver Assistance System’, een rijhulpsysteem dat de omgeving observeert en daarover communiceert met de bestuurder: het kijkt naar de wegbelijning en attendeert de bestuurder op verkeersborden. Sommige systemen geven een piepje of het stuur gaat trillen wanneer je over de lijnen heen gaat. Andere modellen kunnen zelfs direct corrigeren.

Auto kalibreren
Is jouw auto uitgerust met ADAS en wordt er een nieuwe voorruit geplaatst, dan moet het camerasysteem in de voorruit weer perfect werken. Daar zorgen we voor bij Autotaalglas. Wij kalibreren deze systemen – volgens de richtlijnen van autofabrikanten – na een voorruitvervanging.

Door alle functies weer perfect in te stellen, ga jij weer veilig op weg. Na kalibratie ontvang je een certificaat als garantie dat alle functies weer doen wat ze moeten doen.

Bovenop de ruitvervanging neemt het kalibreren nog 45 minuten extra tijd in beslag. Want we moeten zeker weten dat alles tot op de millimeter nauwkeurig is afgesteld.

Koplampen polijsten - Autotaalglas laat ze weer schitteren

Je bent je er vaak niet van bewust: doffe of verweerde koplampen. Ze ontstaan onder andere door zure regen, pekel en zonlicht. Als koplampen dof raken is je zicht op de weg minder en ben je zelf ook minder zichtbaar voor anderen waardoor het risico op ongelukken toeneemt. Een te lage lichtopbrengst is niet voor niets een afkeurpunt bij de apk-keuring. Autotaalglas restaureert koplampen en laat ze weer schitteren.

Koplampen polijsten of vervangen?
Door je koplampen te polijsten en niet te vervangen, bespaar je kosten (neem vrijblijvend contact op met een vestiging in de buurt voor een prijsopgave). Vervangen is prijzig, omdat je betaalt voor de demontage en de nieuwe koplampen. Dit is niet nodig. Laat je koplampen vakkundig polijsten en opnieuw coaten bij Autotaalglas. Zo ga je weer veilig de weg op. Bovendien profiteer je van vier jaar garantie.

   20191230 083833 1     IMG 20191219 134316 1

Anti-diefstal beveiliging kentekenplaat & kenteken in ruit graveren

Steeds vaker waarschuwt de politie voor diefstal van kentekenplaten. Met jouw kentekenplaten tanken dieven zonder te betalen of ze begaan snelheidsovertredingen. Of nog erger, een overval of ramkraak. Dit willen wij je besparen. Autotaalglas zet je kentekenplaten preventief vast met speciale anti-diefstalschroeven.

Gratis vervangende MINI & service op locatie

Kun je jouw auto niet de hele dag missen? Bespreek het even met ons, dan bekijken we wat we voor je kunnen doen.

Wanneer je autoruit wordt vervangen en je hebt vervoer nodig, kun je gebruik maken van onze gratis leen-MINI. Sommige vestigingen hebben ook een leenfiets of –scooter voor je klaar staan.

Geef dit wel van tevoren aan, dan kunnen we het vervangend vervoer voor je reserveren.

Contactgegevens

Autotaalglas Lisse
Vennestraat 29
2161 LE Lisse
Tel: 0252 420 408