Datum: 04-06-2023 - 15:58

SvdV20170426 298Over ons

Autoschade John de Groot is gespecialiseerd in schadeherstel. Maar dat beperkt zich niet tot alleen deukjes en lakschade. We beschikken over de modernste apparatuur en het vakmanschap om iedere vorm van autoschade efficiënt en snel te repareren. Dat betekent dat we schade aan uw auto vakkundig kunnen herstellen, maar ook bijvoorbeeld uw velgen krasvrij kunnen maken en uw kenteken in uw auto kunnen graveren, zodat het stelen van uw auto bemoeilijkt wordt.

Om het milieu en kosten te sparen biedt autoschade John de Groot ook moderne duurzame reparatiemethoden aan. Wij zijn dan ook de trotse bezitter van het Erkend Duurzaam certificaat.

IMG 1515   IMG 1782

Service

We bieden u graag complete service. Daarom geven we u ook FOCWA-garantie. Autoschade John de Groot is lid van FOCWA AUTOMOTIVE GARANTIEFONDS en we zijn ingedeeld in de hoogste categorie. Dat betekent dat uw auto bij ons in goede handen is voor schadeherstel. We zullen uw auto als nieuw aan u teruggeven! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op.

Wij begeleiden uw schade-afhandeling van begin tot eind, zodat u met zo min mogelijk zorgen blijft zitten. Wij hebben dagelijks contact met schade-experts van alle verzekeringsmaatschappijen, en kunnen u bijstaan voor de contacten met de verzekering.

U krijgt van ons tijdens de reparatie altijd een leenauto ter beschikking, voor u een zorg minder.

IMG 1783  IMG 1789

Diensten

Autoschade
Autoschade is ontzettend vervelend. Helemaal als u een botsing heeft gehad. Maar schade door weersomstandigheden of vandalisme is natuurlijk net zo vervelend! Gelukkig kunnen wij uw autoschade snel verhelpen. Lees meer

Ruitschade
Een klein sterretje of een flinke barst: je kunt het beste meteen even ernaar laten kijken. Zo’n klein sterretje kan namelijk onder invloed van weersveranderingen en temperatuurschommelingen heel snel een grote barst worden. Lees meer.

Auto poetsen
Vlekken en doffe plekken op uw lak, vieze vegen op de bekleding, nare geurtjes… Een vieze auto is beslist geen plezier om in te rijden. Maar waar haalt u de tijd vandaan om de auto eens even flink schoon te boenen? Lees meer.

Duurzaam repareren
Om het milieu en kosten te sparen biedt autoschade John de Groot ook moderne alternatieve reparatiemethoden aan. Wij hebben verschillende duurzame reparatie methoden. Lees meer.

IMG 1792  JDG logo

Contactgegevens

Autoschade de Groot
Meer en Duin 17
2163 HB Lisse
Tel: 0252 - 412310