Datum: 29-09-2022 - 07:54

Het hoveniersbedrijf bestaat al geruime tijd. Sinds de jaren 70 als hoveniersbedrijf de Kooker en vanaf 2014 als V.O.F. Deko tuinen Lisse heeft Jeroen de Kooker samen met zijn vader René de Kooker het hoveniersbedrijf verder uitgebouwd.
Met hun ervaring en kennis kijken zij naar de mogelijkheden die perfect zijn voor uw tuin, zowel voor aanleg als voor onderhoud.

René doet de planning en komt bij U langs om een offerte te maken en Jeroen onderhoud en legt vervolgens met zijn ploeg de tuin aan.

kweekkas

René heeft een grote plantenkennis opgebouwd waardoor Uw tuin de juiste planten op de juiste plaats heeft staan en perfect voor u kunnen onderhouden. Dekotuinen Lisse gaat altijd zeer zorgvuldig met uw tuin om en zorgt ervoor dat u een tuin krijgt waar u echt van kan genieten! Deko tuinen Lisse kijkt zoveel mogelijk naar een groene, duurzame en diervriendelijke tuin.

Heeft u interesse om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw privé- of bedrijfstuin? Jeroen de Kooker, 0631025160

Deko tuinen Lisse maakt en onderhoudt tuinen vol passie en vakmanschap. Van ontwerp tot aanleg, wij verzorgen uw tuin van A tot Z. Daarnaast onderhouden zij de tuin voor u, van de gewone achtertuin tot parken.

Zoekt u vakmanschap, een hoge kwaliteit en garantie dan bent u bij ons bij het goede adres bij Deko Tuinen Lisse.

werkgebied bevind zich in:

Lisse, Sassenheim, Voorhout, Hillegom, Noordwijkerhout, Noordwijk, Warmond, Oegstgeest, Leiden, Wassenaar, Abbenes, de Kaag, Wassenaar, Voorschoten, Rijnsburg, Katwijk, de Zilk, Heemstede, Aerdenhout, Valkenburg, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwaanshoek, Bennebroek, Roelofarendsveen

Tuinaanleg van ontwerp tot de uitvoering.tuin

Deko tuinen Lisse maakt samen met de klant een ontwerp voor de tuin. Met de ideeën van de klant en de ervaring en vakbekwaamheid van Deko tuinen Lisse komen zij altijd tot een mooi resultaat. Daarnaast realiseren zij voor u de tuin.

werkzaamheden:

Aanleg straatwerk
Aanleg houtwerk/schuttingen
Afgraven van tuinen
Slopen van tuinen
Aanleggen gazon/kunstgras
Aanleggen bewatering systeem
Maken plantenbakken/ borders
Planten van bomen/struiken/beplanting

onderhoud.

Deko tuinen onderhoudt de tuin voor u naar uw wensen. Heeft u een mooi en strak onderhouden tuin nodig? Deko Tuinen Lisse helpt u daarbij.tuin 2 Als u geen omkijken wilt naar de tuin en er alleen maar van wilt genieten, kunnen een passende tuin onderhoud pakket voor u aanbieden.

U kunt hen bellen als de tuin aan onderhoud toe is. 2 keer per jaar komen ze langs om onderhoud te plegen in uw tuin, zodat u zelf de rest kan doen.

Deko tuinen Lisse kan u ook een vast onderhoud pakket aanbieden zodat de tuin voor u altijd strak en netjes gehouden wordt

Onze werkzaamheden zijn:

Snoeien bomen/struiken/beplanting
Maaien/onderhouden gazon
Ruimen van blad en vuil
Winter / zomer onderhoud
Onderhouden verhardingen en houtwerk
Reinigen straatwerk en houtwerk

logo groenworkshopsVoor de groenworkshops kunt u tegenwoordig terecht op www.groenworkshopslisse.nl

Sinds 2010 verzorgt Jacqueline de Kooker het hele jaar door groen workshops.  

In januari en februari de voorjaarsstukken en in maart de Paasstukken.
De hele maand april gaan we de Hanging-basket maken...met ons eigen gekweekte perkgoed.
Juli en augustus zijn we gesloten.
September en oktober de herfststukken.
November tot half december de kerststukken.

hanging basket          hanging basket 1

Heeft U interesse ?

Kijk maar even op de pagina groenworkshops voor de voorbeelden van dit seizoen!

Geef u op via het contactformulier of bel naar Jacqueline de Kooker (06-18152687) 

U vindt ons tegenover de Engelen Kerk

 

Contactgegevens

Deko tuinen Lisse
Heereweg 464
2161 DH Lisse
Tel: 06 22405214