Datum: 26-02-2021 - 14:14

Advertentie Fio banner

portret Rob

logo rob 3x2

 

 

 

 

Ik ben een gepassioneerd fotograaf die van allerlei markten thuis is. De emotie van mensen blijft iets bijzonders om vast te leggen. Het gevoel dat je iets voor iemand kan betekenen vind ik zo bijzonder dat het vastleggen van een uitvaart mij erg veel voldoening geeft, maar ook het maken van een mooie bedrijfspresentatie, een mooie fotoshoot in mijn studio of op locatie, het fotograferen van mooie producten vind ik erg mooi om te doen. Daarnaast kan ik ook uw (oude) beschadigde foto’s vaak weer volledig herstellen.
Ook vind ik het mooi om iets te kunnen doen voor de maatschappij. Daarom zet ik mij als fotograaf belangeloos in voor Kanjer wens Nederland. Een stichting die zich inzet om een gehele dag de wensen van soms ernstig kind in te vullen. Niets mooier om het blije gezichten te zien dan deze kinderen.
Daarnaast zet ik mij belangeloos in voor Fonds gehandicaptensport, om ook daar mijn steentje aan te kunnen bijdragen.
En natuurlijk vrijwilliger bij BlikOp Lisse. Met een team van vrijwillige fotografen zetten wij ons in om het nieuws van Lisse en Lisserbroek zo mooi mogelijk in beeld te brengen. Leuk om deze bijdrage te kunnen doen en zo in contact te komen met de bewoners van deze mooie dorpen.

Uitvaartfotografie

Hoewel nog niet bij iedereen bekend, is het fotograferen van een uitvaart steeds gewoner aan het worden. Een dierbare verliezen is een van de moeilijkste momenten in je leven. De dag van de uitvaart gaan vaak als in een roes aan je voorbij en krijgt veel van wat er op die dag gebeurt niet mee. Soms kleine gebeurtenissen die zo ontzettend waardevol kunnen zijn. Hoe waardevol is het dan als dit vastgelegd wordt in een fotoreportage.
Dit is ook de reden dat steeds meer nabestaanden ervoor kiezen om de uitvaart vast te laten leggen, maar ook momenten in de dagen voor de uitvaart worden steeds vaker vastgelegd.
Met behulp van de juiste apparatuur kan ik op afstand blijven en zal daarmee zo onopvallend aanwezig zijn.

uitvaart 1uitvaart 2

 

 

 

 

 

 

 

Bedrijfspresentatie

Mensen zijn visueel ingesteld. Wanneer zij uw bedrijf bezoeken via uw website, social media of andere media, zijn het vaak als eerste de foto's die een eerste indruk geven van uw bedrijf.
Zoals bekend kan je maar een keer een eerste indruk maken. Laat die indruk daarom goed zijn met mooie foto's van uw bedrijf! Naast mooie foto’s van uw bedrijf is het ook belangrijk om eventuele producten goed in beeld te brengen. Zie hieronder de mogelijkheid tot productfotografie.

bedrijf 1 bedrijf 2 

 

 

 

 

 

Productfotografie

Uw producten op een mooie een aantrekkelijke manier laten zien aan uw klanten is erg belangrijk zoals u weet. Met mooie foto’s krijgt uw (potentiële) klant meteen een goede indruk van uw producten op een professionele manier. In mijn studio kan ik alle producten met verschillende achtergronden prachtig voor u in beeld brengen. Producten groter dan -> 1 m² of moeilijk verplaatsbare producten kunnen ook op locatie in beeld gebracht worden (eventueel met studio- achtergrond en verlichting).

product 1product 2

 

 

 

Fotoshoot

Wil je nu eens een keer echt mooie foto’s, gemaakt in een fotostudio. Je kan daarvoor bij mij terecht in de studio. Of dit nu is om gewoon een aantal mooie portretfoto’s te hebben voor aan de muur, voor social media of voor een portfolio? Alles is mogelijk. Met verschillende achtergronden kan ik de sfeer maken die jij in je foto’s terug wilt zien. Wil je een keer op een buitenlocatie fotoshoot doen, ook dat is mogelijk.

shoot 1 shoot 3   shoot 2 

Fotoherstel

Bijna iedereen heeft wel van die oude foto’s die door de tand des tijds minder mooi zijn geworden. Ze zijn beschadigd door vocht, vouwen, krassen of verkleuring. Zonde natuurlijk! In bijna alle gevallen is een foto echter weer volledig te herstellen. Bijkomend voordeel is dat de foto digitaal gemaakt wordt waardoor je deze ook kan vergroten of een andere tint kan geven. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld de beschadigde trouwfoto van je ouders weer helemaal hersteld cadeau aan ze te doen?! (eventueel in groot formaat in een mooie lijst)

Voor                                                                                                       Na

foto voor foto na

 

Contactgegevens

Rob Sebel Fotografie
Muntstraat 44 (fotostudio)
2165 VK Lisserbroek
Tel: 06-27061168