Datum: 09-06-2023 - 23:17

Il Mulino concept banner met tekst

De Buren - eetwinkel en brasserie.

We zijn verdeeld in twee ondernemingen, maar werken met één keuken: Brasserie de Buren en Eetwinkel de Buren. Bij ons proef je de gezelligheid, of dat nu bij ons aan tafel is of bij jou binnen. Het Buren gevoel willen we zoveel mogelijk delen. Waar we met onze Brasserie een plekje aanbieden om knus aan te schuiven, kun je bij Eetwinkel dat Buren gevoel bij je thuisbezorgen, ophalen of langskomen voor een snelle hap. We koken op een speelse manier met verse producten en dat zie je bij ons terug!

brasserie

Wil je komen aanschuiven in onze Brasserie?  KNUS BIJ ONS BINNEN

Het Buren-moment bij ons aan tafel. Elk gerecht is een beleving! Daarom proberen wij met de beste ingrediënten en producten te werken om van elke bezoek een klein feestje te maken. Naast onze speciale seizoensgerechten veranderen we de kaart zo’n vier keer per jaar. Daarnaast is de Casa Carpaccio uiteraard eentje die we aanraden als je ‘m nog niet hebt geprobeerd. Proef de sfeer, laat je zintuigen prikkelen en geniet van een avond vol smaak én gezelligheid.

Van een romantisch avondje samen tot aan het organiseren van een groot feest – we zijn zo moeilijk niet. Heb je speciale wensen of wil je informatie aanvragen voor het afhuren van onze locatie? Neem met ons contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de menukaart
kids menukaart 

eetwinkel

De eetwinkel EEN LEKKERE HAP

Het Buren-momentje bij je thuis. Onze eetwinkel bestaat al meer dan 50 jaar en is er eentje die elke Bollenstreker wel kent. Van traditionele snacks naar gezonde maaltijden en van Casa Carpaccio naar vers friet – we hebben het allemaal. En vers friet is bij ons heel belangrijk. Sterker nog, het maakt wie we zijn. We hebben een perfecte aardappel gevonden die we eerst voorbakken in plantaardig vet en wanneer ze vervolgens zijn afgekoeld, we ze heel knapperig en vers afbakken op de juist temperatuur voor het beste resultaat. Juist, een hele mond vol!

We werken met leuke maand- en afhaalacties, bezorgen lunch voor bedrijven en gezellig partyfood voor feestjes, hebben een speciale kinderbox voor de kleine toppers en werken daarbij met een heel handig puntensysteem waarbij je van alles kunt sparen.

Werp een blik op onze assortimentsfolders of bestel je bestelling direct online!

friets en snacks
Casa carpaccio's en menu's

carpaccio

Casa Carpaccio

Naast alle andere gerechten die we serveren, staan we met name bekend om onze Casa Carpaccio. Dit populair en traditionele Italiaanse gerecht bereiden we elke dag vers voor. De kunst zit ‘m in het snijden van rauw rundvlees. Hoe dunner het vlees, hoe meer smaak er vrijkomt bij elke hap die je neemt. Maar wat maakt ‘ie nou echt zo lekker? Naast onze vertrouwde Casa Carpaccio’s met huisgemaakte pesto en truffelmayonaise, variëren we continue met te gekke toppings. Zo kan het maar net voorkomen dat je een Casa Carpaccio Vega kunt bestellen, of de Casa Carpaccio Tonijn, Casa Carpaccio Hertenbiefstuk of zelfs de Casa Carpaccio Brownie.
Nog niet eerder een Casa Carpaccio geproefd? Snel proberen!

Openingstijden

maandag  gesloten 
 dinsdag  17:00–00:00
 woensdag  17:00–00:00
 donderdag  17:00–00:00
 vrijdag  17:00–00:00
 zaterdag  17:00–00:00
 zondag  17:00–00:00

Contactgegevens

De Buren
Kanaalstraat 104 - 106 - 108
2161 JR Lisse
Tel: 0252 413 120