Datum: 21-10-2021 - 09:19

Hallo en welkom bij Hultzer Coaching

Samen werken aan balans. Het is mijn passie om mensen te begeleiden, die uit balans zijn. Dat ontdekte ik wel pas, nadat ik zelf vastgelopen was. In 2006 overkwam mij dat in mijn werk, mijn relatie, mijn leven. Want als je vastloopt, gebeurt dat vaak op meerdere terreinen. Mijn werk, mijn relatie en mijn levenshouding klopten niet met wie ik wilde zijn. Dat ik zo niet verder kon, was me duidelijk. Maar hoe dan wel?

Volg je hart en vergeet je verstand niet

Foto voor mediaHet is mijn passie om mensen te begeleiden, die uit balans zijn. Dat ontdekte ik wel pas, nadat ik zelf vastgelopen was. In 2006 overkwam mij dat in mijn werk, mijn relatie, mijn leven. Want als je vastloopt, gebeurt dat vaak op meerdere terreinen. Mijn werk, mijn relatie en mijn levenshouding klopten niet met wie ik wilde zijn. Dat ik zo niet verder kon, was me duidelijk. Maar hoe dan wel?

Met een coach ging ik aan de slag met mijn persoonlijke ontwikkeling. Daarna deed ik nog een loopbaan heroriëntatietraject, alwaar mijn passie voor coaching zichtbaar werd. Na een opleiding tot biografisch loopbaancoach en later in bewustzijnsleer, aangevuld met diverse cursussen, werk ik sinds 2008 vanuit mijn eigen coachpraktijk. Voordat ik mijn hart verloor aan het begeleiden van mensen, was mijn vakgebied communicatie, marketing en PR. Inmiddels komen mijn kennis en ervaring mooi samen.

Ik werk op drie locaties: in Lisserbroek, in mijn praktijk aan huis, en in Amsterdam-Zuid en Delft/Rijswijk in Het Coachhuis. Tot mijn klantenkring mag ik individuen rekenen, die particulier (alleen of samen/als stel) of via hun werkgever een coachtraject aangaan. Diverse Ministeries en Gemeenten, scholen, zorginstellingen en andere, ook commerciële organisaties, zijn klanten voor wie ik medewerkers coach. Tot mijn klanten behoren personen die uit balans zijn op het gebied van hun loopbaan en/of zingeving, leeftijd (dertigersdilemma, midlifecrisis), relatie en gezin en zij die last hebben van (te veel) stress en emoties.

Waar kan ik je mee helpen?

loopbaancoach
LOOPBAAN COACHING

Word je al een tijd niet blij meer van het werk dat je doet of van de werkomgeving? Ben je tot nu toe van de ene baan in de andere gerold? Zou je wel eens een bewuste loopbaankeuze willen maken?

Lees meer

relatiecoach

RELATIE COACHING

Zijn jouw partner en jij al een tijd uit verbinding? Leven jullie langs elkaar heen? Voeren jullie steeds dezelfde discussies? Voel jij je alleen in de relatie? Stoor jij je steeds vaker aan je partner? En komen jullie er samen niet meer uit?

Lees meer

balans coaching

BALANS COACHING
Je vervult diverse rollen: in je gezin/familie, vriendenkring, relatie, werk, etc. Laat jij jezelf zien in al die rollen, zoals jij je van binnen voelt?

Lees meer

stiefmoeder

STIEFMOEDER COACHING

Je hebt een relatie met een man met kind(eren) uit een vorige relatie. Zijn kinderen vormen met jou en hun vader en wellicht ook nog jouw eigen en/of jullie gezamenlijke kinderen een nieuw gezin, parttime of fulltime. Dat maakt jou stiefmoeder. Je doet je best om de stiefmoederrol goed in te vullen. En toch valt het af en toe tegen.

Lees meer

Contactgegevens

Hultzer coaching
Rietkraag 128
2144 KD Beinsdorp
Tel: 06 15096992