Datum: 06-08-2021 - 06:53

creativiteit zit hem niet in extremen maar in een op maat gemaakte kapsel en kleur. Elke keer weer opnieuw.

Screenshot 20210416 174217

Even voorstellen

Hey, ik ben Tony, haar- en kleurspecialist en educator voor MUK Haircare benelux. Ik ben werkzaam als zzp'er bij Olrik hairartist in het centrum van Lisse waar ik een stoel huur.

COIFFURE AWARD / BEHIND THE CHAIR AWARDS

Met veel trots kan ik zeggen dat ik veel ervaring heb mogen opdoen door mee te doen aan verschillende mode- en haarshows. Maar ook met kapperswedstrijden zoals de Coiffure award (NL) en Behind The Chair (Amerika). Voor beide heb ik ook een aantal nominaties mogen ontvangen en zelfs een tweede plek voor Beste heren collectie van Zuid-Holland. en een 25ste plek in Amerika in de online competitie Behind The Chair Awards.

Tijdens al mijn behandelingen staan passie, vakmanschap, een persoonlijk én eerlijk advies centraal. Met wat koffie of thee bespreek ik graag tegen welke problemen je aanloopt met je haar. Zo kunnen we samen rustig kijken naar een geschikte oplossing op de korte en lange termijn.

Liever de salon voor jou alleen? dat kan!! Bel dan gerust even voor de mogelijkheden. (ALLEEN TELLEFONISCH)

 buitenkant

Behandelingen / Producten

Alle kleur en verzorgingsproducten waar ik mee werk zijn vegan, eco-friendly, dierproefvrij, bevatten natuurlijke ingrediënten en de verpakking zijn gemaakt van recyclebaar materiaal.

Ik geloof niet in losse behandelingen, dus zijn al mijn behandelingen all-in.
Zo kan ik garanderen dat iedereen een eerlijk advies en goede oplossing krijgt en tevreden de salon kan verlaten.

Hair by Tony voor Beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging

wachtruimte

Openingstijden

Hair by Tony is op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdagavond (alleen op afspraak) open voor een 1 op 1 knip en/of kleurservice. Zo ben je er zeker van dat er tussendoor geen andere mensen in de salon aanwezig zijn.

I.v.m. alle maatregelen en de meldplicht is het voorlopig alleen mogelijk om online een knipafspraken te maken. Voor of kleur- en keratine afspraken kun je mij altijd bellen of een WhatsApp sturen.

Direct afspreken 

Contactgegevens

Hair by Tony
kapelstraat 14
2161 HD Lisse
Tel: 06 14513626