Datum: 04-12-2020 - 16:17

Webbanners 700x80p Lisse

 

creativiteit zit hem niet in extremen maar in een op maat gemaakte kapsel en kleur. Elke keer weer opnieuw.

Tony VerhagenHey, ik ben Tony, haar- en kleurspecialist, trainer voor een kappers merk, fotograaf, wonend in Noordwijk, getrouwd en baas van twee super leuke witte herders. Ik ben werkzaam als zzp'er bij Olrik hairartist in het centrum van Lisse waar ik als zelfstandige kapper een stoel huur.

Ik ben gespecialiseerd in de moderne kniptechnieken van het barbiersvak en de nieuwste kleurtechnieken voor vrouwen. Naast het knippen en kleuren bied ik ook een all-in keratinebehandeling aan.
Tijdens al mijn behandelingen staan passie, rust, vakmanschap, een persoonlijk én eerlijk advies centraal. Met wat koffie of thee bespreek ik graag tegen welke problemen je aanloopt met je haar. Zo kunnen we samen rustig kijken naar een geschikte oplossing op de korte of lange termijn.

 buitenkant

Behandelingen / Producten

Alle kleur en verzorgingsproducten waar ik mee werk zijn vegan, eco-friendly, dierproefvrij, bevatten natuurlijke ingrediënten en de verpakking zijn gemaakt van recyclebaar materiaal.

Ik geloof niet in losse behandelingen, dus zijn al mijn behandelingen all-in.
Zo kan ik garanderen dat iedereen een eerlijk advies en goede oplossing krijgt en tevreden de salon kan verlaten.

Hair by Tony voor Beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging

wachtruimte

Openingstijden

Hair by Tony is op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdagavond (alleen op afspraak) open voor een 1 op 1 knip en/of kleurservice. Zo ben je er zeker van dat er tussendoor geen andere mensen in de salon aanwezig zijn.

I.v.m. alle maatregelen en de meldplicht is het voorlopig alleen mogelijk om online een knipafspraken te maken. Voor of kleur- en keratine afspraken kun je mij altijd bellen of een WhatsApp sturen.

Direct afspreken 

Contactgegevens

Hair by Tony
kapelstraat 14
2161 HD Lisse
Tel: 06 14513626