Datum: 04-06-2023 - 15:19

DE JONG Kampeer & Recreatie voorziet en ondersteunt zijn klanten in alles wat met kamperen en outdoor te maken heeft. Alles vindt men onder één dak op de grens van Hillegom en De Zilk.\

Historie
Met 2 kampeerbagagewagens en 1 vouwwagen is DE JONG Kampeer & Recreatie als Kampeercentrum  in 1972 aan de Zilkerduinweg gestart met de verkoop van kampeerartikelen.

Geleidelijk aan werden de activiteiten uitgebreid met tenten en kampeeraccessoires. Ook de vouwwagens werden uitgebreid, en wel met het merk (André) Jamet.

Door de toenemende activiteiten is DE JONG in 1985 verhuisd van de Zilkerduinweg naar de Beeklaan waar nog steeds het vestigingsadres is.

Tevens werden de eerste vaste medewerkers aangesteld, waarvan meerdere nog steeds bij DE JONG werken. De bedrijfsoppervlakte is in de tussentijd uitgebreid van 2.000 m2 naar ruim 20.000 m2 en met een grote groep vaste, vakbekwame en trouwe medewerkers/sters biedt DE JONG naast de verkoop van Campers, caravans , vouwwagens en kampeerartikelen echt van alles op kampeer- & recreatiegebied.

buitenkant

Caravans en campers

DE JONG Kampeer & Recreatie is de camper en caravan  specialist. In de zeer uitgebreide showroom vindt men een keuze van ruim 50 campers en buscampers van de merken Hymer, HymerCar, Bürstner en Carado. Hieronder vindt men ook vele nette gebruikte campers welke bij DE Jong met Bovag garantie worden aangeboden.

Het aanbod is bij DE JONG minstens net zo groot of nog groter. De absolute Topmerken Fendt, Eriba, Hobby en Bürstner zijn bij De Jong vertegenwoordigd. Ook hier vindt men uiteraard een ruime collectie betrouwbare en goede gebruikte caravan die ook met Bovag garantie worden aangeboden. De vouwwagens waar De Jong 45 jaar geleden mee startte zijn nog steeds van de partij. Jamet , TEUN en de zeer kwalitatieve vouwwagens en tenttrailers van 3Dog zijn bij De Jong te vinden.

Ook biedt men een keuze occasion vouwwagens welke op speciale shows uitgezet staan. Niet alleen voor aankoop en aankoopadvies kan men bij De Jong terecht. De grote verhuurafdeling beschikt over meer dan 50 campers, caravans, vouwwagens en bagagewagens in alle soorten en maten. Voor onderhoud, reparatie, schadeherstel en alle op - en inbouwwerkzaamheden kan men prima bij DE JONG Technocenter terecht. In het zeer moderne Technocenter worden niet alle caravans en campers afleverklaar gemaakt maar monteren ze ook movers, satelietantennes, navigaties, beveiligingssystemen, daglichtpanelen en nog veel en veel meer op uw bestaande caravan of camper. Ook voor onderhoud en als het even niet mee gezeten heeft staat men garant dat uw camper, caravan of vouwwagen weer perfect en origineel hersteld wordt. Alle grote verzekeringsmaatschappijen hebben DE JONG Technocenter gecertificeerd als schadeherstelbedrijf. Op kwalitatief en eerlijk schadeherstel mag men dan ook rekenen.

wandelen en extra

Kampeerwinkel

Het assortiment van onze kampeerwinkel DE JONG Recreatie richt zich op kamperen en buiten recreëren. Zo kunt u bij ons terecht voor alles voor op de camping, het strand of in het bos. Of u nou gaat kamperen in Frankrijk, picknicken in het park, barbecueën in de achtertuin of zonnen op het strand.

Campingwinkel DE JONG Recreatie heeft de producten en accessoires die u daarbij kunt gebruiken. Al onze producten zijn makkelijk mee te nemen, lichtgewicht en aantrekkelijk geprijsd. Zo heeft u alles voor uw vrijetijdsbesteding onder één dak. Onze ervaren medewerkers helpen u graag en kunnen altijd advies geven over de vele kampeer- en recreatieproducten.

TEUN – Webshop

TEUN is een initiatief van DE JONG Kampeer & Recreatie en vijf andere samenwerkende kampeer- en recreatiespecialisten in Nederland. Samen bundelen wij onze krachten en verkopen wij onze kampeerartikelen online via TEUN.nl.4. De Jong Logo Kleur Beeldmerk boven JPG

Kom langs!

Een drempel om binnen te lopen bestaat er niet, de koffie of thee staat altijd klaar en ook buiten de openingstijden kan men lekker winkelen in de Teun webshop. Wij heten een ieder dan ook altijd van harte welkom!

Locatie

DE JONG Kampeer & Recreatie  vindt men aan de Beeklaan 18a – 24 a in Hillegom De Zilk gelegen tussen de badplaatsen Zandvoort en Noordwijk , vlakbij de Keukenhof en Lisse en tussen de steden Leiden en Haarlem.

Showroom en Winkel

Parkeren voor de Kampeer & Recreatieshop en de showroom doet men op ons grote parkeerterrein bij de shop Beeklaan 18a 2191 AB De Zilk.

Contactgegevens

De Jong kampeer en recreatie
Beeklaan 18A - 24 A
2191 AB Hillegom - De Zilk
Tel: 0252 - 517717