Datum: 26-09-2023 - 21:15

Robin met taart


Over Patisserie Vermeer

Patisserie Chocolaterie Vermeer is een begrip in de Bollenstreek en ver daarbuiten. Wie een bezoek brengt aan de Heereweg 155 in Lisse is al snel onder de indruk van de stijlvolle uitstraling. Door strakke lijnen en het vele licht binnen valt het oog direct op al het lekkers en moois: gebak, bonbons, bruidstaarten, kindertaarten, desserts en hartige specialiteiten.

Eigenaar Robin Peereboom, zelf Nederlands kampioen patisserie en tweede op het Wereldkampioenschap is trots dat het bedrijf zich sinds 2006 de titel bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier mag voeren.

Al onze producten zijn gemaakt van pure ingrediënten van hoogstaande kwaliteit en zijn niet alleen tongstrelend, maar ook een lust voor het oog. Ieder product is bij ons uniek vervaardigd en met de hand gemaakt. Wat het zo lekker maakt? Dat mag u ons vertellen, misschien is het wel de liefde en passie die we in onze producten stoppen, want dat is waarvoor we het doen: het maken van een topproduct met een pure smaak en een perfecte uitstraling. En dat voor een betaalbare prijs.

Bij ons is iedere klant koning!

DSC00986 1

How it's made

Wil jij meer te weten te komen over hoe patisserie Vermeer te werk gaat? Wij hebben speciaal voor u een enorm leuke video gemaakt waarin we van het begin tot het eind laten zien hoe een taart wordt gemaakt

Webshop

Bezoek de webshop van Patisserie Vermeer. U kunt ervoor kiezen uw bestelling op te halen in de winkel of te laten bezorgen!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.bramentaart

Gebak
Taarten
Stukswerk Zoet
Stukswerk Hartig
Chocolade en Macarons

Openingstijden

Maandag: 08:30-17:30
Dinsdag: 08:30-17:30
Woensdag: 08:30-17:30
Donderdag: 08:30-17:30
Vrijdag: 08:30-18:00
Zaterdag: 08:00-16:30
Zondag: Gesloten

  brownies  hofleverancier taart 2 1

Workshops

Wilt u tijdens een workshop de kunst van het chocolade verwerken zelf eens proberen? Dat is mogelijk bij Patisserie Vermeer.

In een avondvullende workshop krijgt u uitleg over de oorsprong van chocolade, hoe de verschillende soorten chocolade en bonbons gemaakt worden en hoe er in de patisserie gewerkt wordt. Natuurlijk gaat u zelf ook aan de slag in de patisserie samen met eigenaar/patissier Robin Peereboom. U leert verschillende technieken en stijlen om bonbons te maken en chocolade te couvreren. Aan het einde van de avond krijgt u al het lekkers dat u zelf hebt gemaakt mee om thuis te laten proeven of om op een later moment zelf nog eens van te genieten!

Prijs
De prijs voor een bonbon workshop is € 39,50 per persoon. Dit is inclusief ontvangst met koffie/thee, de bonbons, chocolade en receptuur die u mee naar huis krijgt.

Inschrijven
De workshops zijn op de woensdagavond. Het minimale aantal inschrijvingen is 8 personen met een maximum van 14 personen. We vragen u vriendelijk minimaal 3 weken van tevoren te reserveren. U kunt zich telefonisch aanmelden via 0252 – 413152 of via https://patisserievermeer.myshopify.com/pages/contact

b en b Madeleine 1          b en b

B&B Madeleine

Gelegen boven onze winkel Patisserie Vermeer, bieden wij twee complete B&B kamers. Midden in het centrum van Lisse en op vijf minuten lopen van het Keukenhof en de bollenvelden.

Voor meer info, zie de website van B&B Madeleine.

Contactgegevens

Patisserie chocolaterie Vermeer
Heerweg 155
2161 BC Lisse
Tel: 0252 413 152