Datum: 09-06-2023 - 22:38

Il Mulino concept banner met tekst

In 1995 is Astrid van den Berg gestart met Greenhouse, sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een florerend bedrijf. Astrid staat dankzij haar eigentijdse ontwerpen internationaal bekend en ze ontving meerdere keren de hoogste onderscheiding op internationale bloemenshows.

Onder leiding van Astrid staat een team van professionele, ervaren bloemisten voor u klaar om de mooiste arrangementen voor u te maken. Greenhouse staat bekend om zijn professionele aanpak, uitstekende kwaliteit van producten, creativiteit, vooruitstrevendheid én gastvrijheid. Kom gerust langs om een kijkje bij ons te nemen.

greenhouse idee 05

Naast bloemen, binnen- en buitenplanten hebben wij ook een groot assortiment vazen, potten, manden en schalen. Dankzij ons grote assortiment bijmaterialen geven wij onze bloemen en planten een geheel eigen uitstraling in Greenhouse-sfeer. Alles wat je in gedachte hebt kunnen wij voor je maken, maar je kunt natuurlijk ook leuke ideeën bij ons opdoen om thuis aan de slag te gaan.

Als een van de eerste in Nederland is Astrid begonnen met het geven van workshops en cursussen in het bloemenvak. De workshops zijn nog steeds een belangrijk onderdeel van ons aanbod. Ook jij kunt eenvoudig, met een beetje hulp van ons, een prachtig bloemarrangement maken voor thuis!

workshops knopworkshops

Zonder kennis een mooi bloemstuk maken. Het klinkt lastig, maar dit is precies wat je doet in de workshops bij Greenhouse. Onze workshops zijn voor iedereen van elk niveau toegankelijk. De basistechnieken worden individueel of in kleine groepjes uitgelegd.

Onder onze deskundige begeleiding maak je in 2 uur een prachtig stuk om mee naar huis te nemen. Je hebt keuze uit minimaal 3 verschillende stukken die door ons eigen creatieve team zijn samengesteld.

Klik hier voor het actuele aanbod van workshops. 

schrijf u direct in.

bruidswerk samen

bruidswerk

Je trouwdag is een bijzondere dag in je leven. Bloemen hebben hierin een belangrijke rol en met het juiste bruidsboeket straal jij nog meer op jullie dag!

Bij Greenhouse is het mogelijk om een handgebonden boeket, een boeket op een bridy óf een boeket op draad te krijgen. Deze verschillende technieken hebben allemaal hun eigen voordelen: een handgebonden boeket is lager in prijs, op een bridy blijven je bloemen nog langer mooi en op draad is je boeket heel licht in gewicht.

Veel bloemen zijn tegenwoordig jaarrond verkrijgbaar, maar sommige bloemen zijn nog wel seizoensgebonden (Pioenrozen in de lente en Dahlia's in de nazomer). We denken echter graag met je mee om bloemen voor jullie te vinden die dezelfde sfeer en uitstraling hebben en die verkrijgbaar zijn als jullie gaan trouwen.

Naast je bruidsboeket wil je natuurlijk ook een mooie corsage voor je man (of vrouw!), autoversiering, tafeldecoraties, kerk- en/of feestruimteversiering. Als je het kunt bedenken, kunnen wij het voor je maken.

rouwwerk samen

rouwwerk

Als je een dierbare verliest is het belangrijk dat je op een goede manier afscheid kunt nemen. Vaak komt het overlijden toch nog onverwacht en dan is het fijn als je kunt vertrouwen op een bloemist met veel ervaring en kennis van zaken.

Greenhouse zorgt voor rouwarrangementen die bij de overleden dierbare past. Naast rouwstukken en kistbekleding kunnen wij ook de aankleding van de kerk en/of het uitvaartcentrum verzorgen. Samen bespreken wij welke kleuren en vorm van het arrangement bij het afscheid passen. Eventuele persoonlijke aandenken kunnen in het rouwarrangement verwerkt worden.

Bij het samenstellen van het rouwarrangement houden wij rekening met de eventuele culturele/religieuze achtergrond van de overledene en nabestaanden.

1903 greenhouse HUISSTIJL 2019 23 

 

 

bedrijven

In de wijde omgeving maken bedrijven, winkels en hotels gebruik van onze diensten. Wij verzorgen de decoraties variërend van een enkel boeket of bloemstuk tot het decoreren van zalen, restaurants, congrescentra, hotels en het maken van unieke arrangementen voor beurzen/stands.

Direct een boeket bestellen.


Openingstijden.

maandag gesloten
dinsdag 09:00 18:00 uur 
woensdag 09:00 18:00 uur 
donderdag 09:00 18:00 uur 
vrijdag 09:00 18:00 uur 
zaterdag 09:00 17:00 uur 
zondag gesloten


Ook zijn wij regelmatig geopend tijdens zon- en feestdagen.

Contactgegevens

Greenhouse
Herenweg 366
2211 VH Noordwijkerhout
Tel: 0252 37 11 34
Mobiel: 06 1314 3397