Datum: 16-05-2022 - 21:27

Investeer in zonnepanelen!

Wilt u duurzame energie? En minder afhankelijk zijn van uw energieleverancier? Investeer dan in zonnepanelen! Zonnepanelen hebben een lange levensduur en vereisen weinig onderhoud. U bespaart flink op uw energiekosten.

Nederland heeft voldoende zonuren om met zonnepanelen energie op te wekken. Een milieuvriendelijke manier van energie opwekken, want bij de productie komen geen broeikasgassen of andere schadelijke stoffen vrij. Duurzame energie dus, voor nu en in de toekomst.

Wij leveren en installeren zonnepanelen tegen scherpe prijzen, waardoor u deze snel terug verdiend. Met zonnepanelen is het mogelijk de energierekening naar nul euro terug te brengen. Bent u benieuwd wat dit voor u kan betekenen? Vraag eens vrijblijvend een prijsopgave aan.

zon in lucht

Informatie

Een zonnepaneel is een paneel dat zonne-energie omzet in elektriciteit. Zonnepanelen worden via een omvormer aan het elektriciteitsnet gekoppeld. Uit de omvormer komt een stekker en deze kan zo in het stopcontact gestoken worden.

Systemen die aan het elektriciteitsnet zijn gekoppeld sluizen de energie die niet wordt gebruikt door naar het energiebedrijf. In dat geval loopt de elektriciteitsmeter terug zolang in huis minder elektriciteit wordt gebruikt dan het zonnepaneel levert.

Voor het plaatsen van zonnepanelen hoeft er geen vergunning aangevraagd te worden.

panelen 3

Advies

Wilt u advies over zonnepanelen incl. installatie voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek, dan kunt u ons bereiken op 06-5349 7560 of u kunt een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

panelen 1     panelen 2
Panelen voor bedrijven                                                                            Panelen voor particulieren

Aftrekposten voor bedrijven

Ondernemers die investeren in zonne-energie kunnen gebruik maken van verschillende fiscale regelingen bij de aanschaf van zonnepenelen. Het fiscalevoordeel is onder andere afhankelijk van de bedrijfsvorm, winst en van de investeringen.

Teruggaaf BTW op zonnepanelen voor particulieren

Het Europese Hof heeft recent geoordeeld dat een particulier voor de btw als ondernemer wordt aangemerkt als hij de opgewekte elektriciteit aan het elektriciteitsnet levert.

Tot voor kort ging iedereen in Nederland ervan uit, dat deze ‘terugleverende’ particulieren geen btw-ondernemers waren. Het Europese Hof is dus tot een andere conclusie gekomen en dat betekent dat u zomaar tot maximaal 21 procent kunt besparen. Deze uitspraak is in beginsel bindend voor alle EU-lidstaten.

Postadres: Solfast Vandiemen - Wouda 10 - 2181 WC Hillegom
Kantoor en showroom (op afspraak) Tappasweg 10 G - 2031 ET Haarlem.

Contactgegevens

Solfast - Vandiemen zonnepanelen
Wouda 10 (postadres)
2181 WC Hillegom
Tel: 06 - 53 497560