Datum: 09-06-2023 - 23:57

Il Mulino concept banner met tekst

Waarom onafhankelijk hypotheekadvies bij De Hypotheekshop Lisse Voorhout

De aankoop van een huis geldt als een van de meest belangrijke momenten in je leven. Het is daarom belangrijk om goed hypotheekadvies in te winnen. Maar ook in de gevallen dat je jouw huidige hypotheek wilt oversluiten, verhogen of dat je een beleggingspand wilt aankopen om te verhuren. De adviseurs van De Hypotheekshop Lisse Voorhout werken volledig onafhankelijk. Dat houdt in dat we jouw belang centraal stellen en dat we voor jou werken. Het betekent ook dat we niet afhankelijk zijn van een bank of van een andere geldverstrekker en dat we een advies geven dat echt bij jou past. Nu en in de toekomst.

kantoor met molenBij De Hypotheekshop Lisse Voorhout nemen we jouw persoonlijke situatie en toekomstplannen als uitgangspunt voor ons onderzoek. We zoeken naar een hypotheek die bij je inkomen en bij je nieuwe huis past. We zorgen ook voor verantwoorde en betaalbare maandlasten. We rekenen uit hoeveel maximale hypotheek kunt krijgen, maar onderzoeken ook hoe je lekker kunt blijven leven. Nu, maar ook later. Wil je weten hoe we dat doen? Lees dan eens ons Stappenplan.

Daarnaast zijn de hypotheekadviseurs in Lisse Voorhout ook gespecialiseerd in de verhuur hypotheek, DUO-koop, recreatie woningen, oversluitingen, opeet/overwaarde hypotheek, hypotheken voor verbouwingen en ZZP-ers vanaf 12 maanden.

De adviseurs van De Hypotheekshop Lisse Voorhout dragen graag een steentje bij aan jouw woongeluk: je huis én je financiële huishouden. Dat doen we niet alleen bij de aankoop van je nieuwe woning, maar ook daarna. We houden alle hypotheekontwikkelingen en de wet- en regelgeving in de gaten, zodat jij dat niet hoeft te doen. Zo kunnen we je de gehele looptijd ondersteunen.

interieur bank

Alles onder één dak

De Hypotheekshop is bijna dertig jaar geleden ontstaan vanuit de NVM Hypotheekshop. In de loop van de jaren zijn we zelfstandig verdergegaan onder de naam ‘De Hypotheekshop’. Inmiddels doen we veel meer dan hypotheken: we kunnen je een compleet assortiment van financiële producten en verzekeringspakketten aanbieden. Zo vind je alles op het gebied van wonen en geld onder één dak.

De Hypotheekshop Lisse Voorhout voor onafhankelijk hypotheekadvies
Hypotheekadvies in Lisse, Lisserbroek, Sassenheim, Voorhout of Haaswijk in Oegstgeest?

Wil jij ook advies van onze hypotheekadviseurs over jouw maximale hypotheek? Of wil je weten of oversluiten voor jou interessant is? Voor al deze vragen maar ook voor het opnemen van uw overwaarde of voor woningverbetering aan uw woning is ons kantoor is dé plek in Lisse voor persoonlijk hypotheekadvies op maat. Wij zijn gevestigd in het centrum van Lisse aan de Kanaalstraat 51. We nemen graag ruim de tijd voor onze adviesgesprekken. Op het moment dat het jou het beste schikt. Dus ook ’s avonds en in het weekend. Bij ons op kantoor óf bij jou thuis.

spreuk met foto

Hypotheekadviseur Lisse

Wij geven volledig onafhankelijk en ongekleurd hypotheekadvies en een duidelijk antwoord op elke financiële vraag. Wij berekenen uw maximale hypotheek, vergelijken hypotheken op hypotheekrentes en voorwaarden van vrijwel alle geldverstrekkers, verzekeraars en pensioenfondsen. Hierbij nemen we persoonlijke woonwensen, inkomen en toekomstplannen als uitgangspunt. Want iedereen – en dus ook elk hypotheekadvies – is uniek.

De klant staat centraal

“Het mooie aan ons vak is, dat wij onze klanten kunnen helpen om hun woonwensen te realiseren. Goed gedaan is daarin beter dan goed gezegd. Wij nemen persoonlijke woonwensen, inkomen en toekomstplannen als uitgangspunt. En zorgen dat de hypotheekaanvraag vlot verloopt. Alles is mogelijk als je maar durft. Als wij onze klanten kunnen helpen om hun persoonlijke woondroom te realiseren, geeft dat heel veel voldoening.”

Wat zijn de kosten voor hypotheekadvies

Het kennismakingsgesprek met onze hypotheekadviseurs in Leiden is geheel vrijblijvend en kosteloos. Tijdens het gesprek horen we graag van jou wat je plannen zijn. Aan de hand van dit gesprek met de hypotheekadviseur maken wij een inschatting van wat wij voor jou kunnen betekenen en wat hier de kosten van zijn.

Contactgegevens

De Hypotheekshop
Kanaalstraat 51
2161JB Lisse
Tel: 0252 746 007