Datum: 09-06-2023 - 23:59

Il Mulino concept banner met tekst

Historisch pand met chique uitstraling

CHIQUE & SIMPEL

 Restaurant – Bar Chique & Simpel openende op 19 februari 2013 haar deuren. Het restaurant bevindt zich in een historisch pand met een chique uitstraling aan de buitenkant en een moderne inrichting binnen in het pand. Wij bieden plaats aan 80 personen verdeeld over twee verdiepingen.
fotokamer5294

A la carte gerechten

Hier kunt u genieten van onze a la carte gerechten, u laten verrassen door de chef met een 3, 4, of 5 gangen suprisemenu waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen, eventueel gecombineerd met een bijpassend wijnarrangement.

fotokamer5311

Gezellig drankje drinken

Wilt u niet uitgebreid eten maar gewoon gezellig een drankje drinken dan kunt u natuurlijk aan de bar genieten van o.a. een speciaal biertje van de tap, goed glas wijn of een koel frisdrankje met eventueel een borrelhapje erbij.

In de zomer is het goed vertoeven bij ons op het zonnige terras met 100 zitplaatsen.

fotokamer1435kopie

Restaurant en bar in één - Chique uit eten.

Restaurant – Bar “Chique & Simpel” is ontstaan uit de gedachte dat er een gelegenheid zou moeten zijn waar men uitgebreid uit eten kan gaan maar waar men ook aan een bar, eventueel met een simpel gerecht of borrelhapje, kan genieten van o.a. diverse speciaal biertjes van de tap, een goed glas wijn of ander drankje.

Met de beoogde levering van hoogstaande kwaliteit en service is er ook gezocht naar een team van ervaren koks en bediening. Hierin is gekozen om met mensen te gaan samenwerken die onze kwaliteit, service en liefde voor het vak willen uitdragen.fotokamer5261


Zal verhuur - feest, diner, receptie en meer.


Op de eerste verdieping hebben wij een gezellige zaal voorzien van een open haard, een aparte bar en uitzicht op plein ‘t Vierkant. In dit zaaltje kunt u met een groep een besloten feest, diner of receptie geven. Deze zaal is ook geschikt voor bedrijfspresentaties daar er een groot plasma scherm aanwezig is waar eventuele apparatuur op ingeplugd kan worden. Wat uw gelegenheid ook is, wij maken voor u gelegenheid een compleet arrangement op maat.
Het maximaal aantal personen hangt af van de gelegenheid.

Een greep uit onze mogelijkheden:

Diner v.a. 15 personen
Koud,- en warm buffet tot 60 personen
Dessertbuffet tot 60 personen
Walking dinner 4, 5 of 6 gangen
Gezellige borrel tot 60 personen
Borrel,- en luxe hapjes
Drankarrangement: Bier ( Heineken), huiswijn, frisdrank, binnenlands gedistilleerd, koffie of thee
Vergaderingen
Condoleances
Trouwlocatie

fotokamer5249


Arrangement op maat - kom gerust langs.


Deze zaal is ook geschikt voor bedrijfspresentaties daar er een groot plasma scherm aanwezig is waar eventuele apparatuur op ingeplugd kan worden. Wat uw gelegenheid ook is, wij maken voor u gelegenheid een compleet arrangement op maat.

Interesse? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of kom gezellig langs om onze zaal te bekijken en uw wensen door te geven voor een arrangement op maat.

Contactgegevens

Chique & Simpel
Heereweg 227
2161 BG Lisse
Tel: 0252 229266