Datum: 27-11-2021 - 07:11

rensi met roze letters

Wij zijn een jonge, dynamische organisatie waar een persoonlijke benadering en kwaliteit voorop staan! Als geen ander kunnen wij service en begeleiding bieden waarin flexibiliteit en deskundigheid gepaard gaan met een goed tarief voor de klant en goede arbeidsvoorwaarden voor de uitzendkracht.

Het aambeeld is onderdeel van ons logo omdat dit staat voor een stevig fundament. De missie van Rensie Flex is om een solide en stevig fundament te zijn voor zowel de werkzoekenden als voor de werkgevers. Persoonlijk, betrouwbaar en professioneel.

'De solide schakel tussen talent en organisatie'.

rensi flex

 Ben je er aan toe om een nieuwe stap te zetten in je carrière? Dan bent je bij Rensie Flex aan het juiste adres. Wij zijn actief in diverse sectoren waardoor we een gevarieerd aanbod aan vacatures hebben. Onze openstaande vacatures kun je vinden op onze website: www.rensieflex.nl.

Stuur je curriculum vitae per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schrijf je vrijblijvend in via ons inschrijfformulier op onze website: www.rensieflex.nl. Wij staan voor persoonlijk contact dus voor vragen kun je (telefonisch) contact met ons opnemen of eens binnen komen lopen bij onze nieuwe vestiging in de Dorpsstraat

(klik hier voor een video impressie!)

Contactgegevens

Rensie Flex Uitzendbureau
Dorpsstraat 35
2211 GA Noordwijkerhout
Tel: 0252 - 200020
Fax: 0252 - 20021