Datum: 04-06-2023 - 16:02

Homma Elektrotechniek B.V. is een elektrotechnisch dienstverlener en totaal installateur voor de particuliere, zakelijke en industriële markt. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

Verbouwen

We hebben steeds meer elektronische producten in ons huis gebruiken. Daarom is het belangrijk om goed vooraf na te denken over de installatie die u gaat gebruiken en deze goed aan te leggen.

Beveiliging

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden voor u elektronische beveiligingssystemen, inbraakbeveiligingen, beveiligingscamera’s en brandmeldinstallaties.

Wooncomfort.

Domotica is de integratie van technologie en diensten in uw huis, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Meer wooncomfort dus! U kunt bijvoorbeeld de verwarming, verlichting, alarm, zonwering en geluidsinstallatie koppelen aan een domoticasysteem.

oplaadpunt auto1  zonne pannelen c3

Oplaadpunt auto

Uw auto thuis voor de deur opladen; gemakkelijk en voordelig! Laadpunten voor de elektrische auto zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en zeer veilig.

Zonne-energie

Homma legt u graag de mogelijke opties uit en rekent het u graag kosteloos voor.

Onderhoud

Een goed onderhouden installatie betekent veiligheid en een lagere energierekening. Wij verzorgen onderhoud aan al onze installaties.

Onze storingsdienst

Wij bieden een storingsdienst aan voor al onze producten. Zodat u er 24 uur per dag, 7 dagen per week, vanuit kunt gaan dat een eventuele storing verholpen wordt.

 kantoor tussenruimte

Elektrotechnische installaties voor het bedrijfsleven

Voor de zakelijke en industriële markt kunnen wij u door de combinatie van jarenlange ervaring en product-specialisatie een op maat gesneden oplossing bieden.

Industriële automatisering

Hoe automatiseer je een proces zodanig dat het efficiënter, beter en/of goedkoper wordt? Wij hebben al vele jaren ervaring in industriële automatisering en kunnen daarom zowel verouderde besturingen vervangen, als nieuwe automatisering verzorgen.

aanpassingen leiden tot een groter comfort en ten tweede dat de aanpassingen bijdragen aan een grotere duurzaamheid van uw pand.

Datanetwerk

Zowel in nieuwbouw als in bestaande bouw leggen wij datanetwerken aan

Inspectiesautos voor pand 01 storingsdienst

Homma elektrotechniek elektrische werkzaamheden

NEN 1010 keuring
NEN 3140 keuring

Rapportage

De werkwijze en resultaten van de inspectie worden samengevat in een heldere rapportage.

Inspectie

Belangrijk is dat de inspectie wordt uitgevoerd door een onafhankelijke specialist die daarvoor speciaal is gecertificeerd en ruime ervaring heeft in het uitvoeren van keuringen.

Homma is zo’n specialist.

Door onze expertise en ervaring kunnen we inspecties snel en grondig uitvoeren, met minimale inbreuk op uw bedrijfsprocessen.

Homma is specialist in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en uitbreiden van elektrotechnische installaties. Dat doen wij voor grote en kleine (industriële) bedrijven en instellingen.

Contactgegevens

Homma Elektrotechniek
Vennestraat 21
2161 LE Lisse
Tel: 0252-416054