Datum: 29-09-2022 - 06:46

VDSD is geen verzekeringsfabriek.
buitenkant

Missie van VDSD

”Wij zijn een betrokken, persoonlijk en klantengericht bedrijf. Met onze kennis en deskundigheid geven wij onze klanten, in begrijpelijke taal, onafhankelijk advies. Wij kennen onze klanten en bieden zekerheid voor risico’s die de klant niet zelf kan of wil dragen. Wij bieden altijd vertrouwen, zekerheid en nazorg. Mentale rust noemen wij dat: zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers!”

visie


Visie

”Wij zetten in op persoonlijk contact en het geven van hoogwaardig advies. Wij willen groeien zonder onze identiteit te verliezen en blijven doen waar wij goed in zijn.”Persoonlijke aandacht

Ons kantoor heeft 26 medewerkers en is al jaren diepgeworteld in Lisse, het hart van de Bollenstreek. Wij zijn geen verzekeringsfabriek, maar een kantoor dat onze klanten echt kent. Wij kennen ook hun persoonlijke en zakelijke achtergrond en hun ambities. We hebben een relatie met onze klant, dus weten we ook wat er in hun persoonlijke leven gebeurt. De geboorte van een kind, een sterfgeval, een nieuw huis of gebeurtenissen rondom het eigen bedrijf. Wij zijn erbij: altijd! De band die wij hebben, komt ons van pas bij het geven van onze adviezen. Dat maakt ons uniek.

Geen keuzestress, maar mentale rustgeen keuzestress

Persoonlijke aandacht zorgt voor een vertrouwensrelatie en je leert elkaar kennen. Onze klanten willen zekerheid voor de risico’s die men niet wil of kan dragen. Daar helpen wij bij. Als er keuzes zijn gemaakt, dan is het voorlopig goed. Geen keuzestress, maar gemoedsrust. Geen angst van ‘was het nou wel of niet geregeld?’ Medewerkers voelen zich daar ook prettig bij en dat is goed voor ons bedrijf en voor onze klanten.

Onafhankelijk

Ons bedrijf is financieel kerngezond en kent geen externe aandeelhouders of investeerders. Dit zorgt voor rust en zekerheid bij onze klanten én onze medewerkers.

onafhankelijk


Wij voelen ons fijn in Lisse en dat geeft rust.
Keuzevrij en onafhankelijk zijn, betekent ook dat klanten de juiste adviezen krijgen. Er is namelijk geen enkele financiële prikkel om een product te verkopen. Weten dat je morgen gewoon weer op je plek zit, is juist in deze turbulente economie heel bijzonder. Maar voor ons zo gewoon.


Professioneel

Ons bedrijf investeert doorlopend in de kennis en kunde van onze medewerkers door middel van permanente leerprogramma’s. Ons bedrijf heeft ook vergunningen om ons vak te mogen uitoefenen en daar laten wij ons graag op toetsen. Wij gaan voor het hoogst haalbare. We kennen dus ons vak en we kennen onze klant. Alleen dan kom je tot de beste adviezen. Onze klanten mogen ons daar op afrekenen en doen dat ook met mooie beoordelingen.

Technologiepeter


Meegaan met de tijd, dat past heel goed bij ons. Wij vinden dat erg belangrijk en daar zien wij grote voordelen van in. Het levert financiële besparingen op en zorgt dat wij ons werk beter kunnen doen, dat is goed voor de continuïteit van ons bedrijf. Maar het levert ons ook tijd op, die tijd steken wij graag in de relatie met onze klanten en medewerkers.trap
Al meer dan 65 jaar in Lisse

Ons mooie assurantiebedrijf is al meer dan 65 jaar in Lisse gevestigd. Onze klantenkring is heel erg trouw, zelfs zodanig dat hele generaties al decennia lang hun verzekeringszaken aan ons toevertrouwen. Daar zijn wij best trots op!

Wilt u ook uw verzekeringspakket eens laten doorlichten?

Kom dan gerust langs aan de 2e Poellaan 10 A of bel even voor een afspraak.
U bent van harte welkom!
allen zonder achtergrond (Large)

Contactgegevens

VDSD
2e Poellaan 10A
2161 CJ Lisse
Tel: 0252-416850