Datum: 14-07-2020 - 18:53

Een unieke evenementenlocatie voor uw personeelsfeest, borrel. wij geven een culinaire touch aan al uw events
Kom ook koken met uw team.(vanaf 8 personen)
Nieuw kookworkshop vanaf 1 persoon op open inschrijving
borrel, verjaardag, vrijgezellenfeest? kookworkshops en teambuilding arrangementen.
vergaderen of trainen in een originele industriële omgeving
teambuilding en een geweldig culinair bedrijfsuitje
kookworkshops op maat gemaakt
Geen zin om te koken? Dan is de Kookerij uw restaurant. sitedown dinner of walking dinner

kookerij 3 keer

TEAMBUILDING

Teambuilding Kookcompetitie ‘Masterchef’

Uw collega’s gaan met elkaar de strijd aan om het beste resultaat te behalen. Hierdoor wordt het teamgevoel vergroot en ontstaat er een fanatieke wedstrijd. Een uitstekend middel om (nog) meer pit in uw organisatie te brengen en samen te gaan voor de 10!

Teambuilding Black-Box

2014 06 17 Kookerij 138 8039Bevorder de creativiteit van uw collega’s! Bij het black box koken staat creativiteit centraal. Uw collega’s moeten samenwerken om vier smaakvolle gerechten te bedenken en te maken. Dit geeft een uitdaging en vergroot het teamgevoel tussen uw collega’s.

Teambuilding Optima Forma

 Stimuleer de prestatiedrang en creativiteit van uw collega’s! Uw collega’s gaan met elkaar de strijd aan om het beste resultaat te behalen. Hierdoor er een fanatieke wedstrijd. Daarnaast wordt de lat nóg hoger gelegd door zonder recepturen te koken.

Feest in de keuken

Een ongedwongen, heerlijk en feestelijk programma waarbij de voetjes ook nog van de vloer gaan!
De Kookerij leent zich erg goed voor het vieren van feest in een bijzondere industriële keuken ambiance. Dat is dan ook waar het Feest in de Keuken om draait! Wij serveren uw gasten een heerlijk 3-gangen menu, waarna de voetjes van de vloer kunnen

kookerij demo eiland twee

KOOKWORKSHOPS

Voor iedere gelegenheid de juiste workshop!

Met onze verschillende kookworkshops bieden wij voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld voor een Top Chef seizoensmenu, of een Aziatische of Mediterraanse workshop. Alle workshops zijn uit te breiden met verschillende aanvullingen en culinaire attenties. Daarnaast houden wij graag rekening met eventuele dieetwensen en allergieën.

Onder het kopje teambuilding vindt u extra arrangementen voor uw team of bedrijf!

Deze kookworkshops zijn te boeken vanaf 8 personen.

Niet of minder koken? Dan is een Kookerij sitdown of walking dinner een goede keuze! Met 10 volledig uitgeruste kookeilanden en een demonstratie eiland op een podium, biedt de locatie royaal ruimte aan 8 tot 250 gasten. Samen koken en heerlijk eten; het ultieme uitje

KOOKERIJ KIDS

Kooklessen voor kinderen

Goed en vers koken begint bij de basis. Zonder pakjes en zakjes. Voor elke kok in de dop heeft de Kookerij een serie kooklessen op maat gemaakt voor kinderen met plezier en uitdaging!

KinderKookLes

De Kookerij geeft kinderkookles aan kinderen tot 15 jaar. We gebruiken daarbij eerlijke en seizoensgebonden producten. De kinderen leren onder begeleiding van de chef gezonde gerechten uit verschillende keukens koken. Ons uitgangspunt hierbij is dat alles door de mini-chefs zelf wordt gemaakt. Pakjes en zakjes komen er bij De Kookerij niet aan te pas

KinderKookFeest

De Kookerij organiseert leerzame en inspirerende kookfeestjes voor kinderen van 5 tot 15 jaar. Het feestje kan bij je thuis plaatsvinden of in onze mooie kookstudio in Noordwijkerhout.

Kookerij 035

EVENEMENTENLOCATIE

Een gezellige borrel voor een jubileum, verjaardag, huwelijksfeest of personeelsfeest? De Kookerij is een prachtige locatie voor al uw evenementen, feesten en partijen.

Evenementen zoals productpresentaties, klantendagen, relatie evenementen worden hier gehouden. Maar ook uw eigen event of feest kunt u bij de Kookerij houden. Een ontspannen sfeer in ons restaurant of tussen de kookeilanden in een mooie omgeving. Klinkt goed? De Kookerij leent zich hiervoor uitstekend.

De Kookerij is volledig om te bouwen tot uw ultieme feestlocatie of evenementenlocatie naar uw wensen.

Contactgegevens

De Kookerij 2.0
Walserij 66
2211 SL Noordwijkerhout
Tel: 0252-50 55 88